Decadencia Decadencia | Hace más de 2 años

En un país de baretos y sirvientes es normal que solo se hable de la restauración....el resto no importa.

user Malpensat | Hace más de 2 años

SisetMolt bé, és una idea fantàstica. Però no se pot aplicar així, a la valenta... fa 17 anys que estic de lloguer a un petit local on vaig montar un bar de barri, 17 anys pagant lloguer i sobretot imposts, sense fallar ni un mes. Ara que ens obliguen a tancar i a seguir pagant, ara que els hem de menester, ens donen un copet a s'esquena i diuen: "Au venga, que això passa aviat. Ànims!" Del ressó que dius, ho podriem matizar... no tots els bars, com he dit abans a n'Antoni, vivim del turisme. Som pocs, o molts, no ho sé. Però a que no n'has sentit parlar tant com els hotelers o gent que pot habilitar una terrassa? Mira que aviat varen poder servir menjar i beure als interiors dels hotels amb s'excusa de'n Negueruela que "estaba todo pactado". Mira com els grans propietaris de cines han aconseguit que se pugui servir menjar i beguda als interiors... per no parlar de gent que no paga imposts hostelers i han montat taules defora de sa seva façana per servir beures a deshores. Posa els pels de punta i tira s'ànim per enterra. En fi... és frustrant pels petits, un despropòsit.

Som i serem Siset | Hace más de 2 años

Malpensatsegur que ho heu passat malament, no ho dubto. Simplement dic que tothom que depèn del turisme ho ha passat igual i no tots els sectors han tengut tant de ressó. Per exemple, els comerços o els que viven del lloguer turístic o del lloguer de cases/pisos, o els petits rent a car, o els que fan excursions.... molts d'aquests no han pogut obrir ni un dia i no surten als diaris. Per això s'ha de deixar de dependre el 100% del turisme.

user antipolitico | Hace más de 2 años

pues nada a ver si se acuerdan de otros sectores .ya ezta bien de la restauracion .

user Malpensat | Hace más de 2 años

AntoniQue bonito eso que explicas, Antoni. Que bonito!!! Pasa que hay bares, cafeterías y restaurantes que no viven del turismo... hay propietarios que han dejado su vida por su negocio. Y aquí nos tienes, sufriendo y pagando por cosas que no podemos utilizar. Te parece justo? Tú pides equilibrio, yo te pido empatía.

user Malpensat | Hace más de 2 años

SisetPer lo vist a tú no t'ha afectat gens, Siset. Es veu que pagues tots els imposts com Déu mana, pagues un lloguer... o potser ets un propietari! Als que tenim un bar, una cafeteria o restaurant no ens deixen fer feina i seguim pagant, d'això ens queixam! Ho entens? Ses mesures molts les compartim, però no d'aquesta manera... seguint pagant com si aquí no hagués passat res. A la resta de païssos no ho fan així. Ho entens??? O desde sa teva butaqueta només veus gent que se queixa per res? Enga, a pastar!

user antipolitico | Hace más de 2 años

vamos aver no solo existe la restauracion la gente necesita trabajar para vivir y poder ganar dinero para pagar sois unos impresentables y ruinosos .

user Andrius Alcaraz | Hace más de 2 años

SisetPues es ben facil . Epliquet aqueixa bone idea que tens y mire de ‘ progresar adecuadamente ‘ . Yo , gracies e Deu e fet feine suficient com per tenir el mes dobberets y no haberne de fe mai mes .

Camb10 Camb10 | Hace más de 2 años

La gente que quiere tranquilidad y naturaleza.. por el tema de gases en vehículos y demas.. Iros al Amazonas o a la Antartida, más tranquilos. Dejad a la gente normal tranquila.. que con esto del Covid los tarados mentales os habéis multiplicado.. normal tambien el Gobierno sostiene la mayoría de vuestras idas de olla jajaj

tomeuet tomeuet | Hace más de 2 años

Que imagen tan representativa: mesas apiñadas (Recordemos que la distancia de 1,5m es entre personas no entre mesas, con lo cual la distancia entre mesas ha de ser mayor) y nadie, absolutamente nadie con la mascarilla puesta ( también recordar que únicamente se ha de quitar la mascarilla en el momento de comer o beber) y me imagino que habrá alguien fumando por ahí cuando no se puede... en resumen mucha exigencia por parte de los restauradores pero luego son los primeros en pasarse las normas por el arco del triunfo (restauradores y clientes).