user alzina | Hace más de 9 años

Jo no entenc aquesta obsessió pel turisme de qualitat, sobretot de la banda "progre". La gent modesta també té dret a vacances. D'altra banda, no hi ha tant de rics, a Europa, a repartir entre totes les destinaciones. Hem de ser realistes. Tot i això, les xifres diuen que s'han multiplicat els hotels de quatre estrelles, a Balears, sense parlar dels agroturismes.

user ullastre | Hace más de 9 años

No entenc molt bé el projecte de PIMECO. Entre l'aparcament demanat a GESA i el centre històric de Ciutat, els turistes haurien de fer encara un bon tram de camí a peu i sota el sol. Es vera que els turistes visiten Palma, sobretot els dies de cel ennuvolat i gris, sense possibilitat de platja.

user JORDI | Hace más de 9 años

PARC-SI....PARKIN-NO. Esto es un lema de cuando yo era jovencito,aqui esta la explicacion del retroceso que hay en estas islas. PPeros a un teneis Sa Dragonera ,vuestros lideres querian hacer un casito y un puente. El PARC daria trabajo a bastante gente y el PARKIN pondran maquinitas y tendran mas benefícios estos riquitos llamados ¨empresarios¨. Adoraba estas Islas ahora solo quiero cerrar los ojos

user pep | Hace más de 9 años

el turismo de calidad hace mil años que tiene a Mallorca descartada de sus vacaciones, podía haber sido buena, pero aqui nos creimos que era todo era jauja...a construir hoteles....a construir terrazas de bebidas....da igual si hacen ruido y no respetan normativas, estos son turistas y ellos sin pueden !! bueno pues aqui está. El edificio de GESA y el Palau de Congresos rompe la estética de todo.

user Kuo Chin | Hace más de 9 años

Chino tenel buen presio todo año y plonto ablil otla tienda.

user ciutadana | Hace más de 9 años

Anam a veure, poden els empresaris ser un poc més solidaris i pensar si de veritat creuen que un edifici monstruós a mig acabar, una platja que els caps de setamana esta invadida per grups que arriben a les 9 i parteixen quan fa fosca amb taules, cadires, sombrilles, pilotes, música extrepitosa...i que no són "turistes", una "mole" d' un edifici que de cada vegada està més deteriorat, ja no és abastament "bona imatge" per el turisme que arriba a ciutat per ara afegir-los de complement la visió d'un aparcament a primera línea de la mar i aferradet al casc històric. Si volem turisme de qualitat tots ho hem de creure i no mirar només el nostre interés particular.

user ullastre | Hace más de 9 años

Crec que la paraula "parque" és molt, molt excessiva. A tot estirar, una zona verda.

user Collonut | Hace más de 9 años

Imagina que fuera un parking gratuito y si ORA, ... . . . . . YA !! dejad de soñar !!! jajajaja

user andrenio | Hace más de 9 años

Me gusta más dialogar con argumentos que leer improperios.

user cabra | Hace más de 9 años

No considero muy pertinente la diferencia entre un coche y un coche de alquiler, a efectos de tráfico, legales, etc. Aunque Cort lo quisiera, no los podría tratar de modo diferente, en muchos casos.