user ANONYMUS2 | Hace más de 9 años

PP=PARTIDO PATETICO...PP=PARTIDO PREPOTENTE...PP=PARTIDO PODRIDO....PP=PLATAFORMA PETROLIFERA...TAL PARA CUAL, SIN COMENTARIOS

user Bausá | Hace más de 9 años

Hola, soy Bausá! . Cagondenaaaaaa de protestones, siempre igual y aguando la fiesta. A ver si me vais a dejar si mis comisionsitas, coIIons! . Ara que se aproxima mi fin en las Balears hay que arramblar y pillar cacho de por todo, que uno no es imbésil (creo!).

user Las manifestaciones | Hace más de 9 años

también deberían hacerse en la península y sobre todo en Madrid convocadas por partidos nacionales y europeos con sentido común.¿Por ejemplo PODEMOS?. ESTA BARBARIDAD NOS AFECTA A TODOS.

user nofretsiquier | Hace más de 9 años

Quants d’Ajuntaments s’han pronunciat en contra de les prospeccions? En altres qüestions els Ajuntaments opinen i prenen postura, per que front a l’amenaça de un desastre ecològic no hi ha unanimitat de tots els consistoris de Balears?

user caragolillo | Hace más de 9 años

Cuant a i agui es primer accident petrolifer, diran: totes ses revisions esteien pasades, tots es permisos esteien correctes, y es politics de turno se quedaran tan panchos , y listos.

user pescador | Hace más de 9 años

aixó ja es intoleráble, els pescadors balears haurém de deixar la nostre mar i regalar-la als poderósos ¿estàu sonats?,sóm desgraciats,peró vostés politics (que còbren de nosaltres) també o serèu.

user No a la vostra merda de "progrés". | Hace más de 9 años

No hay que votar Hamas ni al PP ni al PSOE.Votar independencia ecologista y soberana.

user Antoni | Hace más de 9 años

Estan ben sonats els que recolzen les prospeccions perque es pensen que serà com Arabia Saudí. Primer, el petroli d'allà s'extreu de pous subterranis però a TERRA no a la mar. No es pensin que serem millonaris que anirem amb mercedes de luxe, al revès senyors. Serem uns desgraciats i encara més pobres que segurament haurem d'emigrar i deixar les nostres illes perque esterem envoltats de torres i plataformes petrolíferes. NINGU, NINGU VINDRÀ DE TURISME NI ELS PESCADORS TENDRAN PER MENJAR, NI RESTAURANTS. Però això que importa a MADRID!! Pensin, justament han anat a fotre els nassos en els dos arxipelags (territoris insulars). No serà perquè ens volem llevar d'enmig als faxes de ESPAÑA UNA GRANDE y LIBRE DE PP y UPyD, perque recordem que aquests 2 partits estan a favor de fer-les. Però vostès segueixin votant-los, segueixin.

user voltera | Hace más de 9 años

Molts critiquen els estralls (diuen) del turisme, emperó no volen estudiar altres alternatives, amb feines més ben remunerades. Misteris...

user No a la vostra merda de "progrés". | Hace más de 9 años

Avaricia y codicia de los reyes de la inmundicia,idólatras y adoradores del Becerro de Oro.Fueron mucho mejores las hordas de Atila.