curial1 vicente | Hace más de 3 años

La realidad ha cambiado mucho. Hemos pasado de una situación de poca tierra para muchos campesinos, a mucha tierra para pocos campesinos.

MallorcaisnotCatalonia MallorcaisnotCatalonia | Hace más de 3 años

Mallorquina: Ho sento molt, no tens ni idea del turisme que tenim. I no veurem una altre forma d´industria a Mallorca. Tens s´opció de invertir el teu patrimoni i el de la teva familia en lo que t´estimis, com ho he fet yo. Pero llegint lo que escrius, millor que no sigui al turisme que no en tens ni idea.

Som i serem Siset | Hace más de 3 años

Mallorquina, totalment d'acord. Hem de tenir més autoestima i deixar enrera el model econòmic dels darrers 60 anys, hem de passar de turisme de masses a turisme de qualitat, i per fer-ho s'hauran de tomar hotels de primera línea i reduir la pressió humana

user Mallorquina | Hace más de 3 años

Si aquests germans no tenen intenció d’explotar aquestes terres comercialment, ni construir-hi, que se comprometin públicament. Això s’ha d’explicar en es Parlament. Ho volem saber.

user Mallorquina | Hace más de 3 años

Es trist veure aquesta falta absoluta d’orgull per “lo” nostro. A França, per exemple, això no passaria mai. Posar rètols en altres idiomes? Mai. Ells cuiden i estimen sa seva cultura. I per això reben turistes que tenen interés en sa cultura francesa. Aquí no estimam sa nostra i la venem a preu de saldo, uns per fer doblers i es altres per fer feina 6 mesos en s’any. I així anam...es nostros turistes venen aquí a embrutar, a engatar-se i passen de noltros completament... s’únic interés cultural que poden tenir, es que el tenen, ès es flamenco. Patètic. A es turista de qualitat això li fa oi, i passa de venir aquí. Ens hem de llevar aquest complexe de inferioritat que tenim i tenir un poc més d’orgull i cuidar i protegir Mallorca i sa nostra cultura. I venent-la a estrangers “perquè ho cuiden millor” és una actitut patètica. Mallorca ha de trobar altres maneres de treure endavant s’economia. I cuidar més de sa nostra terra i sa nosta cultura.

user Florencio | Hace más de 3 años

Mallorca vendida a los de fuera. Sigamos así. Pagarán mucho pero a largo plazo seremos sus esclavos. Ya no quedará nada ni por vender ni por construir, además de especular claro. Que poco nos queremos mallorquines, siempre ens venem molt malament

YO OTRA VEZ KLAUS | Hace más de 3 años

Estos hermanos Reuben son unos aficionados. Entre Petra y Son Serra Marina la familia Marck tiene una finca con 2.400 cuarteradas. Si se multiplica por 7400 mts que tiene una cuarterada casi 18.000.000 de mts cuadrados. De nombre la finca Ses Comunes y a nadie le preocupa de donde sale tanto " parne "

curial1 vicente | Hace más de 3 años

Fue un tiempo, bajo la II República, cuando la izquierda manifestabe, con el alcalde Darder, para que los militares aceptaran la construcción en la costa por ciudadanos extranjeros.

MallorcaisnotCatalonia MallorcaisnotCatalonia | Hace más de 3 años

Cabrera, Cap Enderrocat, Cap Pinar, Base Pollensa, Cala Pi, etc ... terrenos en manos militares hoy son parajes preciosos y cuidados.

MallorcaisnotCatalonia MallorcaisnotCatalonia | Hace más de 3 años

Los terrenos fueron mallorquines, los legisladores mallorquines, los arquitectos municipales mallorquines, licencias mallorquinas, promotores y constructores mallorquines ... meam, hem de admetre que ens hem lluit. En mans de millonaris alemans o britanics fins ara tot s´ha conservat millor.