user Pep | Hace más de 3 años

@Quico: No hi ha res pitjor que ets adoctrinats des de ses aules o es renegats que han venut sa seva identitat. Si no hi hagués valors polítics i econòmics, ¿te creus que hi hauria tant d'interès a enfonyar-mos en uns inexistents països catalans?. VIVA LAS BALEARES, SU HISTORIA, SUS COSTUMBRES Y LOS QUE DEFENDEMOS SUS "LLENGOS".

user yo | Hace más de 3 años

@siset mira-ho per es costat bo. Que la gent te guía aquest odi als catalans que no vulguin admetre que el catala es mallorqui tot i la incapacitat de distingirlo fa que nosaltres per el mateix raonament xerrem mes idiomes. Catala, mallorqui, ibicenc, menorqui,per no entrar en dialectes com manacori o binialemer, pero mes important, parlam castella, madrileño, andaluz, murciá, latino i per no parlar de dialectes com el granadino. Y seguint la línea de raonament dels pobres que pensen que la conquesta de mallorca fou en els anys 80 on van expulsar ela arabs i posaren foresters i que de la mezcla del foner i del forester va neixer el mallorqui, ido mira, gent que pensa aixo no val la pena ni discutir. Una cosa mes, kendu, per mes que diguin, freses es un barbarisme, la paraula balear es freula.

user Feliz2021 | Hace más de 3 años

@Siset: Si fos odi lo que sentim pes catalans, i altres herbes, que resideixen en ses Balears, ja haguéssim enfonsat sa península 3 pics. Si desconeixes es perquè de 3 pics t'ho explic en sa pròxima. De lo que estam en contra és de s'IMPOSICIÓ des català en ets anys 80 per s'ignorància d'aquells polítics, amb aportacions monetàries per grups catalanistes i pes beneplàcit des polítics actuals.

curial1 vicente | Hace más de 3 años

La palabra "xíxaro" puede ser anterior al catalán y al árabe, en la lengua llamada mozárabe oriental, así como muchos nombres de lugar en Mallorca. Puede suceder, entre otras, con las palabras acabadas en -o.

user Jaime Miguel | Hace más de 3 años

@Siset domes dius dois i @Quico també

Som i serem Siset | Hace más de 3 años

Els que deis que el Mallorquí no és català ho pensau de veres? o simplement és el vostre odi a catalunya? o són les ganes de colonitzar? és que és mal de creure que defenseu que són distintes llengües. Si ho pensau de veres, també pensau que el castellà i el foraster són dues llengües distintes?

curial1 vicente | Hace más de 3 años

El saber no consiste en amontonar, sin seleccionar ni ordenar.

sablech2 sablech2 | Hace más de 3 años

Quico En cataluña tampoco todos hablan igual,Aqui se enseña el dialecto Barceloni que es el mas impuro de todos,y se impuso ese porque Fabra era de Barcelona,

user Jaumet | Hace más de 3 años

@Quico a on no ni ha, no en cerquis...està clar que es catalanistes volen que tota aquesta riquesa desapareixi per fer realitat uns inexistents països catalans 100% anormalitzats...si no ho veus es pq no ni ha més, encara no he vist un catalanista que defensi ses nostres modalitats i formes i modismes més antics i purs que es catalans...és una autèntica vergonya

curial1 vicente | Hace más de 3 años

Es más fácil hacer un Diccionario proliferante que un Diccionario selectivo y normativo., más breve pero reflexivo. También en lengua, menos puede ser más.