user xot | Hace más de 9 años

Tu molt de balear, costella, però no tens ni idea d'escriure

user Cesc | Hace más de 9 años

Eso se llama terrorista..... Exigen no negocian......son como animales o con ellos o contra ellos......eso se llama comunismo puro y duro

user En salat, com a Cadaquès | Hace más de 9 años

I en diu de dois aquest mig foraster castellanoparlant que s´anomena costelladevadella. No sé com no se li cau sa cara de vergona per escriure tants disbarats i anacronismes i mentides històriques. Això és un delicte, almenys moralment.

user Procter and Gamble | Hace más de 9 años

Els innomenables tracten als componenet se la Asemblea de Docents de bruts i que no es renten, però en realitat els que fam pudor son molts d´aqueixos conservadors, que dúen molt de "trakes" però si te poses davora d´ells d´en adones de que no s´han ditxat almenys fa quatre dies, i segurament no s´han canviat la roba interior. P.D. Quan un til.lero diu brut a un defensor de la Llengüa, deixen fer el seu comentari, pero quan és al revés el borren tot d´una, encara que sigui veritat.

user Josep Miquel | Hace más de 9 años

Costelleta d'ase, tenim un seriós problema. Com ho farem als diversos llocs de Catalunya, molt nombrosos especialmente a Girona que també "salen"?. Ja està mana als teus amos que facin un Decret Llei prohibint que "salin" que per ses bubotetes com voltros es lo que defineix la nostra identitat loinguistica diferenciada del català. O no?

user Dani | Hace más de 9 años

OPPinadors que no saben ni escriure, ni argumentar, ni debatre, ni mantenir un mínim d'educació. Aquest és es nivell del PP.

user en paparra | Hace más de 9 años

Mirau, mirau les babotes de ràbia dels oPPinadors ... jajajaja "perro-flautas", "camisetas con roña" ... JAJAJAJA Em puc riure en les vostres cares de GONELLOTS o FORASTERUMS. JA JA JA JA JA ...

user en paparra | Hace más de 9 años

Emprenya eh Bausi ? Idò ja ho saps ... ay Manolete, si no sabes torear pa que te metes !?

user Fatima | Hace más de 9 años

Una camiseta verde con ganas de aparecer en la prensa y hacer méritos dentro de esa colectividad vividora del estado y con las peores notas en educación, gran fracaso escolar y falta de respeto a la normativa. Que dejen la política radical y se dediquen a enseñar bien, cosa que no hacen. Recuerden, la concertada mejor, mucho más barata para el estado y no problemática. Esa es la cuestión.

user Ciutadana 2 | Hace más de 9 años

Enhorabona a la camiseta verda de Menorca, escriu-nos com et sentires abans, durant i despres de parlar amb en Jose Ramon! Vares haver de prendre Primperan?