user emascassel | Hace más de 9 años

Es una vergüenza que organicen un debate sólo cuando han visto que en la competencia (Canal4) ha sido un éxito... ahora bien, ¿por qué no invitan también a otras fuerzas políticas emergentes como VOX?

user Ha, ha, ha! | Hace más de 9 años

L´atre dia IB3 donava una pelicula catalana, però en una versió doblada en Castellà: Vaig treure el doblatge i la vaig veure en Català i vaig passar un guster de fer la punyeta a en Bauzà, Sa Moma, en Gomes i als forasterets rebecs del Sirculo Valear, els que ens volen posar a tots drets com a ciris i fer-nos aprendre un idioma postís i mal fet. Ha, ha, ha!

user HHt | Hace más de 9 años

ATENCION - ATENCION , Si recibís un sobre del PP, no os hagáis ilusiones, en propaganda electoral

user Dandy | Hace más de 9 años

@Tomeu34 'han de tancxar totes. IB3 també. Mos costa una millonada i sa programació és penosa. Podem viure perfectement sense aquest canal, a València va tancar TVV i ningú s'ha mort.

user @Tomeu34 | Hace más de 9 años

Per què s'han de subvencionar amb els doblers dels imposts dels balears tota classe de televisions autonòmiques d'altres comunitats i la nostra ha de tancar? Vaja injustícia! Més, en el nostre cas, que tenim una llengua pròpia distinta de la de l'estat que s'ha de protegir. Allò que hem de demanar és que, com a mitjà públic que és, la televisió autonòmica representi TOTS els ciutadans, no només aquells que voten el partit que governa, que no hi hagi censura i que la qualitat dels programes sigui alta, fent especial atenció a la proximitat i a la cultura.

user A ver, a ver... | Hace más de 9 años

aabuu: Vox está también invitado, lo que ocurre es que aún no han confirmado la asistencia.

user rata negra | Hace más de 9 años

Ja sabem què IB3 es del poble o siguì televiçiò del PP, però això no lleva què donin algùn programa interesant.Jo crec mès què els què no la miran son els tancats en aprendre el català.

user Tomeu34 | Hace más de 9 años

Que cierren ya esta porquería de ib3 que nos cuesta un ojo de la cara y no la ven ni 4 gatos.

user opinion | Hace más de 9 años

Menos mal que se han negado a un debate bipartidista. Ya está bien de contaminarnos con el bipartidismo en cualquier ocasión que pueden. Tienen miedo a desaparecer que es lo que se merecen. Yo por im parte lamento que no se de voz a Podemos que es la opción que voy a votar. Animo a los hastiados de los políticos a votar por esta opción.

user aabuu | Hace más de 9 años

Que pasa con VOX? A que temen? o es que están maniPPulando?