user Fr | Hace más de 3 años

Una vez más, gracias a Vox, el gobierno de Pedro Sánchez sale airoso.

user Esperança | Hace más de 3 años

És una vergonya que els nostres representants no defensin els interessos de les Illes Balears i exigeixin al Govern Espanyol que compleixi la LLEI. Fins quan aguanterem una humil.liació darrera d’un altre?

user Xisco | Hace más de 3 años

Vergonya. El Parlament va condemnar els toros, va condemnar el 155, va doanr suport als pressos indpendentistes, va donar suport a n'en Valtonyc, ha donat suport a un munt d'iniciatives a favor de Catalunya, i ara, ara, a l'hora de la veritat vota en contra de reclamar a Madrid el que ens deu. El lema de Catalunya és Madrid ens roba, el lema de Balears es Volem que Madrid ens robi. El PSOE de Balears pensa més amb el que pot fer Balears per en Sánchez, que no amb el que en Sánchez pot fer per Balears.

user no ho entenc | Hace más de 3 años

No entenc com qualcú pot estar en contra de que lluitin contra el govern que s'enriu de noltros invertint poquisim a ses Balears..contal de fer sa contra aquests polítics...

user Vecina de Palma | Hace más de 3 años

Vergonya senyors polítics! No votar a favor de reclamar lo que pertenece a Baleares, simplemente porque la idea surgió de otro partido, eso es vergonzoso. Venga de quien venga la idea hay que remar por el bien del pueblo. Vergüenza VOX que os las dais de patriotas y vergüenza lis que no han aparecido a la votación!!!

user Rumba | Hace más de 3 años

Vox va muy suelto , despues de apoyar a Pedrito en los presupuesto , favor por favor hases visto en las elecciones catalanas dándole muchos voto y undir al PP e e e Pedrito por que mas claro agua Y por lo tanto Mallorca sólo cuenta para recaudar Doblers Doblers nosotros no importamos y de turismo Hambre Hambre Ruina

user Joanpere | Hace más de 3 años

Totes les manifestacions de l'extrema dreta reclamant recursos i anant contra el govern balear que no té com el qui diu ni un duro i no comanda ni a ca seva...I ara els de Vox voten en contra de que Balears tengui un tracte un poc més just envers l'estat. Ja erem la setena CCAA en PIB i no arribava aquí ni la mitjana per habitant d'inversió estatal. I ara essent la CCAA més afectada econòmicament per la pandemia ja no en xerrem. Que passa amb Podemos? És que no tenim prou index de pobresa a Balears com per prioritzar als vostres caps. Vergonya!

user Jose Luis | Hace más de 3 años

Independientemente del resultado de la votacion, lo que ha quedado claro es que al President del Parlament el cargo le viene muy ancho.Esperpento en las votaciones.

user Vergüenza | Hace más de 3 años

Y VOX no defraudó... A toque de corneta, cambió de chaqueta y se puso a favor de los socialistas para que la traición de Sanchez quedara sin castigo. Como siempre, VOX al servicio del poder y de quien pague mejor. Con mi voto, NO!

user Joan | Hace más de 3 años

Pp I c,s covards i hipòcrites. Ara sabeu perquè sou residuals a Catalunya?