user M | Hace más de 3 años

@Coranteputes. Jo crec que ho fan aposta. Quan se posin a fer feina amb aquesta demanda ja tindran obert fara molt de temps, però si la sentència és favorable a ells, demanaran una mil.lionada en concepte d'indemnitzacions al Govern. I a la seva festa la pagarem tots els ciutadans de les Balears, amb la Sanitat, l'Educació i tots els altres serveis públ7ca , que se veuran minvats perque hauran de pagar a aquesta guarda i no hi gaura doblers per a tot iper tots aquests, que a més son fatxes perduts, tindran una excusa més per atacar al Govern.

user Una más | Hace más de 3 años

¿Y por qué no piensan en dedicarse a una actividad productiva? Pertenecen a un sector absolutamente prescindible y molesto.

user Cristina | Hace más de 3 años

És una vergonya i un insult als ciutadans els "botellons" que es formen davant els bars que venen per endur-sen. Reunits, sense mascareta, fumant i ocupant la voravia. Ón són els que han de controlar aquesta irresponsabilitat?

user Cortina | Hace más de 3 años

Yo por respeto a la vida de la gente seguiré con el confinamiento. Salir sólo para la compra indispensable y trabajar. Habrá tiempo para recuperar todo lo perdido y yo he perdido mucho y sin ningún tipo de ayuda.

user Xisco | Hace más de 3 años

Es alarmante e insufrible el número de comentaristas que cree que en el bar se contagia más gente que en un centro comercial o en el bus.Por otro lado la gente no muere solamente de Covid. Parece mentira que os cuenten una mentira y ni siquiera os preguntéis de dónde sacan las estadísticas. Hundir todo el sector del ocio y el turismo del objetivo de las grandes élites

user W. Tolerdo | Hace más de 3 años

?Cayetano..o delincuentes votando a delincuentes

user Gustavo | Hace más de 3 años

Primero piden ayudas directas, ampliación de terrazas, condonación de impuestos, etc,etc., como si fuesen las únicas víctimas. Y al final van a los juzgados para que se levanten todas las restricciones cuando ni sabemos cuando terminará la pandemia. Pues miren, les digo que conmigo no cuenten.

user Molt enfadat | Hace más de 3 años

Fa només mitja hora, a una bareiada de Palma limitrofe amb el centre, a un bar a in només poden vendre menjar i begudes, hi havia unes persones que estaven reunides al carrer, fent l'aperitiu, amb els martinis i les tapes sobre el que jo he pensat que era una tauleta de camping, xerrant, beguent i funant sense mascareta. No sé si la tauleta era d'aquesta gent o del bar, però no hi ha dret a que per mor d'aquests irresponsables, hi hagi gent morint als hospitals i sanitaris que hi deixin la pell i alguns també la vida. És absolutament repugnant i esper que aquesta demanda caugui en mans d'un jutge que no sigui dels que ha posat el PP i no fallu al seu favor. I per la meva part, s'ha acabat de quedar amb familiars i amics a bars i restaurants. Les trobades se faran a ca meva. I també s'ha acabat d'anar a passar ponts i caps de setmana a cap hot

user Cocero | Hace más de 3 años

Hambre, muertes, terror, armas de destrucion masivas...instrumentos empleados contra la Pandemia.

user coranteputes | Hace más de 3 años

PARECE MENTIRA , NO VEIS QUE LA VAN A MIRAR EL DIA 2 DE MARZO Y ASI PASARA EL TIEMPO, TODOS SON IGUALES , MIENTRAS TENGAN ELLOS LOS BOLSILLOS LLENOS NOI LES IMPORTA LA DEMAS GENTE . SOMOS EL PAIS MAS CORRUPTO DEL MUNDO.