user @ Resposta pocseny | Hace más de 3 años

Se t'ha oblidat començar dient: Cómo están ustedeeeesss.....???

user Jota | Hace más de 3 años

Que se lo hagan mirar, poner de ejemplo a Ayuso, increíble...

user resposta | Hace más de 3 años

Al senyor „@@pocseny“: molt bé! Ens veim allà on vulguis i no te preocupis, els gintonics els pag jo, que amb els disgust i la plorera que me dus darrerament, crec que te fan falta :D no te preocupis nin, que te tractarem bé! I pensa en això del yoga! Tanta mala llet acumulada no pot ser mai cosa sana! Crec que l´acupuntura ara fins i tot la paga la seguritat social, alerta que en Coletas te posarà virus socialcomunistes! :D

user @@pocseny | Hace más de 3 años

Molt bè rey, el que tu diguis. Ens veiem al Hat a les 1:30 am i no t'oblidis de venir plorat ja de casa. Au revoire!

user Fachas a gogo | Hace más de 3 años

A ver.Pregunto si las residencias dependen de la Vicepresidencia Segunda por què aqui no se abandonò a los ancianos en las residencias? Y por què dimitiò el Consejero de Polìticas Sociales de Madrid?.No lo entiendo,Ademàsi fuera asi ya estarìa el Vicepresidente denunciado en los tribunales y despellejado por todas las teles radios y diarios,

user @@Resposta pocseny | Hace más de 3 años

Jajajajaja, veig que t´han tocat la fibra sensible per aquí, te tenen ben calat i se veu a la llego que has quedat ben tocat! No te preocupis, de fet el que està plorant tot el rato perquè ni el govern d´Espanya, ni el d´aquí són fatxes, sou tu i els teus. Mira xato, democrácia! Quan toquin eleccions, si guanyen els teus (Déu no ho vulgui!), idò tocará plorar a uns altres! Tu mentre, relax, fes un poc de yoga, que diuen que per aquestes coses ajuda :D Cuida´t la tensió nin!

user @Ministerio de asuntos sociales | Hace más de 3 años

Tu saps, que les transferències estan transferides fa una burrada d´anys, no? També existeix un ministeri de cultura, que per cert també está transferida. Si no entens el sistema autonòmic, idò a les universitats populars en fan dos cèntims per quatre duros!

user Ministerio de asuntos sociales. | Hace más de 3 años

Y del vicepresidente de asuntos sociales Pablo Iglesias Turrión, a ver si lees algo más que El jueves, @@ gogo.

user carinyoxfatxes | Hace más de 3 años

Ha de ser molt complicat ser fatxa, sincerament. Tot el dia estan de mala llet, insulten, res els hi va bé, un odi contra tot el que se mou i se passeja...no sé, me feis un poc de pena. Creec que no vos hauríem de donar tanta canya i deixar-vos amollar les vostres coses als xats sense molestar-vos, és lo únic que vos queda Supòs que això passa quan un té una vida que no acaba de quadrar...Per la part que em toca, teniu la meva solidaritat! Una abraçada, que la necessitau! :)

user Fachas a gogo | Hace más de 3 años

Las residencias son competencia de las CCAA a ver si nos informamos @gogo