user t | Hace más de 3 años

El principat,el que ha de menester,es que tots els partits catalans es posin d,acord entre ells.I despres pactar el futur de la nacio amb els espanyols manco anti-catalans,aquells que NO ens volen aniquilar del tot..(es a dir els NO TRIFACHITOS)

user Qué fiero era mi mi Blas | Hace más de 3 años

El chistorra, el pastelero puchdemon, los esperpentos cuperos, los escamots y toda la ralea rufianesca, la Inmaculada y sus meonas...toda esta caterva ya han cavado la tumba de la autonosuya catalana. En cuanto salte por los aires todo este sainete y los no suicidas tomen el control en el colegio electoral, se acabó el acomplejamiento, las mandangas del oasis y, a lo sumo, pillan una diputación provincial.

user Angels | Hace más de 3 años

De lo que alucino, es lo de que los POSITIVOS con Coronavirus puedan ir a votar, el confinamiento, si acaso, para otro día.. Que se le ocurra a cualquier otra persona saltarse el confinamiento y la que le espera es buena...

user Jaume III coll teiat per els catalans | Hace más de 3 años

Miquel, jo els conqueridors que més record són ses forces d’ocupació del nazional catolicisme catalanes de tropes de mercenaris almogavers feixistes bèsties tarades DE PERE IV d'Aragó que sembraren el terror per tota sa nostra illa al crit de “ Desperta ferro “ ( lo de “ a por ellos “ va ser una broma devora aquestes bèsties tarades ). Mataren a Jaume III decapitat amb es coll teiat i el dugueren a amagar a sa catedral de València, perque es mallorquins no poguessin venerar-lo i ens oblidàssim de sa seva gran història i llegenda en defensa de ses llibertats de sa nostra petita gran nació del reine de Mallorca.

user Xap per en Pep | Hace más de 3 años

Prohibir partits nacionalistes que van contra del seu propi estat i es gasten es doblers públics en campanyes per desprestigiar i dividir al seu propi estat està totalment prohibit a sa majoria de països democràtics d'Europa i del món (França, Itàlia i Alemanya per exemple) . Jo no dic animalades, ni vull desprestigiar idees, i sinó fem un referèndum a Espanya per il·legalitzar els partits nacionalistes i veuràs com la majoria democràtica s'imposa.

user josep | Hace más de 3 años

como catalan y con animos de ir a votar mi voto sera por partidos enteramente catalanes erc o jxcat,nunca votare a un partido nacionalista español.

user Xap per Toni | Hace más de 3 años

No tenc cap problema per il·legalitzar els partits nacionalistes d'extrema dreta com VOX, Puigdemont, Torra o d'extrema esquerra o comunistes, com Podemos, ERC, Bildu, etc .... Aquest tipus de partits ja estan il·legalitzats a molts de països democràtics del món. Salut.

user miquel | Hace más de 3 años

A Catalunya hi han anat els "conqueridors" i aquí també, i per tant aquesta gent que te com a objectiu trepijar la terra on va a viure, aquesta gent també vota. No he entés mai aquestes ganes de borrar del mape a cultures i llengos que no siguin la pròpia, enlloc de enriquir-se amb les experiències alienes

user manumenorca | Hace más de 3 años

... resultará patética la jugarreta de los socialistas en Catalunya... después de torear a sus socios de Esquerra, a los que no concedieron ni un ápice de sus lógicas reclamaciones, ahora mandan a las elecciones a todo un ex-ministro, para supuestamente revertir las mayorías independentistas pensando que el votante ya está hastiado del asunto... pues se van a caer de bruces con cara de incredulidad del batacazo que se van a dar...

user Pep | Hace más de 3 años

En xap diu animalades.Tu el q vols fer és aniquilar les idees.No se poden ilegalitzar partits soberanistas.Es com dir ilegalitzar Vox per Fascisme.Pp per corrupte.Cs per atentat a la llengua etc.El problema teu és q només vols les teves idees.Tota idea cap al mon