user Miquel E | Hace más de 10 años

Ai per Déu!!! Que aquesta dona calli ja d'una vegada si no sap el significat de les paraules que diu. Mira reina calumnia significa acusació falsa i t'han acusat d'una cosa certa. No t'han atacat perquè penses d'una altra manera, ho han fet perquè ets caparruda i fas ses coses perquè tu ho has dit i t'importen poc les opinions dels altres. Un interlocutor es algú que forma part d'un diàleg i tu no has estat disposada a dialogar en cap moment. Si hi ha hagut un altre any més conflictiu que aquest, com tu dius, diguem quin i perquè, no amollis recursos d'adolescent (ells ho varen fer pitjor). Ah! i el llibre de l'Assemblea de Docents, ves si t'ho pots llegir!!! que temps lliure si que en tens, o tal vegada esperes a que surti el DVD?

user Calumnias o verdades? | Hace más de 10 años

Calumniada? Han dicho la verdad, que no es lo mismo!

user ciutadellenca | Hace más de 10 años

¡A NOLTROS SÍ QUÈ MOS HA ENFORTIT HAVER HAGUT DE"TRAGAR"A LA FORÇA TOT EL QUÈ MOS HAS FET"TRAGAR"TÚ I ELS DEL PARTITPODRIT AMB JOSERRA DE ATILA!¡I ELS TEUS ESTIL.LISMES CUTRES MOS HAN FET GUANYAR EL CEL INVOLUNTARIAMENT,CUANAMARI!

user Ciutadellenca | Hace más de 10 años

¿I ara mos ve de víctima i mártir aquesta,al damunt de la maregassa creada per Joserra i remenada per ella amb gust?¡quina cara més folrada tens,CuanaMari,tía!ja veim què fas de la necessitat virtut,però no intentis foter-mos més es pèl,mos veim a les urnes,paisana,i agafa els kleenek abans de sortit per la porta,els necessitareu tots voltros,Calimera.

user J.B.V. | Hace más de 10 años

Ya van siendo menos, los de Cataluña, Gallegos y alborotadores pagados, que vengan a hacer de las suyas, aunque por Manacor quedan residuos que han dejado de ser tóxicos, ya se empiezan a darse cuenta de su GAN KGADA.

user Kiwi | Hace más de 10 años

Quien siempra tormentas recoge tempestades.

user Ciutadana 2 | Hace más de 10 años

Si en lloc de calumniada i insultada es vol sentir lloada i ben valorada que vagi a un dels dinars que el conseller Company organitzara d'aqui al día 25 de maig, segur que rebra visques i aplaudiments a rompre!

user ¿Qué pasa hoy, Opinador? | Hace más de 10 años

Debe ser la persona más odiada de Baleares, después de Bauzá. Vaya goleada de votos. ¿Está cerrada la sede del PP hoy?

user jaime | Hace más de 10 años

Camps: tienes toda la razón y te felicito por ser muy valiente los catalanistas ya no pueden pisotearte más. Todos los mallorquines estamos con contigo igual que los menorquines y los ibicencos. Enhorabuena. Los politicos catalanistas pierden mucho dinero por malgastarse para la manifestación con los profesores.

user The Joker . | Hace más de 10 años

Porque ( no es por nada ..) pero la Catedral de Palma supera 3 veces a Nôtre Dame de PARIS en grandeza y en belleza...,y, Paris no tiene ningún Castillo como el de Bellver del Siglo XIV tan bello y bien conservado !!! ¿ Porqué será ....???