user Tomeu | Hace más de 3 años

Uns de tants que es seu "modus vivendi" és tenir fills, per poder viure de ajudes socials i no fer-ne ni brot.

user Biel | Hace más de 3 años

@josep miquel. Efectivament, som un vell ignorant. No tenc la sort de ser lletrut com vostè. Trob entretenguts els seus comentaris, es nota que provenen d'un savi i em satifà que em dediqui el seu temps. Que som un ignorant no me n'ha de convèncer, fa molt de temps que ho sé. No puc donar lliçons a ningú ni som qui per dir a ningú que no pensi com jo que és un malalt i un ignorant, com fa vostè. Només exprés la meva humil opinió sense cap ànim de convèncer ni riure'm dels altres que opinen. No tothom és tan savi com vostè, però els ignorants tenim dret a viure.

user Jaime | Hace más de 3 años

Con un bebé de 11 meses no podrían tener el bolo cerrado?

user ase mallorquí | Hace más de 3 años

I a l'okupa propietari no el detindran per okupa i per estafa?

user Cati | Hace más de 3 años

Hasta que no haya un registro público para arrendamientos continuará la inseguridad para inquilinos y propietarios

user Josep Miquel | Hace más de 3 años

Biel no sap gaire de que parla, ha vist que els primers estafats han estat aquesta gent? Vagi a pesturar les seves obssesion malaltisses a un altre banda, abans de que haguin de partir convé que els serveis socials facin la seva feina, tant si l'hi agrada com si no. I ara ilustre set cièncias ha que pareix que sap de tots els temes, perque no mira qui es el propietari? Segurament serà qui va estafar a compradors i al final se'l va fer seu treguent fora a una fanilia igual com sa seva per un parell d'impagaments. LO seu es diu no tenir dins el cap gaire coses i per descomptat no es empatia ni humanitat ni coneixement que els que mes protecció mereixen son els mes debils.

user Puufff | Hace más de 3 años

Un tanto irresponsables si parecen...

user Angelcaido | Hace más de 3 años

Asuntos SOCIALES.....¿QUE FEIM?

user Biel | Hace más de 3 años

Quin betzum que hem d'aguantar!!! Quina vergonya! És indignant. Cada dia pitjor. És una bomba que segur, ben segur que explotarà. Qui assumirà les culpes? Els responsables, els protectors d'okupes, els qui no s'aturen de posar reclams perquè vengui més i més gent que no necessitam absolutament per res, miraran d'endosar culpes al primer que passi com fan sempre??? Són les seves vivendes que han d'okupar i que no els han de poder treure, que prediquin amb l'exemple.

user Jorge | Hace más de 3 años

Pues que tomen medidas, si no se pueden mantener a ellos mismos..luego ayudas publicas que serian necesarias para otras cosas