user Laurs | Hace más de 3 años

Si que los que vamos en bus después lleguemos empapados encima no nos abran para cubrirnos de la lluvia. Para pasar frío por las mañanas en las clases porque las ventanas tienes que estar abiertas por el virus... nose que pensar

user a @docentenfada | Hace más de 3 años

És que meam....només faltaria que no fessin arribar gel i mascaretes! Fins aquí hem arribat! El seu deure com empleadors és fer arribar als centres de treball els equips de protecció adequada, ningú s'imaginaria un obrer que anàs a fer feina sense els equips de protecció. i això és el que fan, més o menys, perquè pretenen que es combati el virus amb mascaretes de tela "de sofà" que deixen passar l'aigua i aerosols, poals, llexiu i cinta de marcar en terra, com tu dius. Ben trist és. Com diuen molts companys, moltes escoles no tenen ni de molt tot això que afirmes. I moltes que ho tenen és per motu propi, així de clar. Lo dels menjadors, no és cert en tots els casos. Moltes escoles no ofereixen el servei perquè a les empreses no els hi és rentable. I som partidari 100% de mantenir els centres oberts perquè els nins són els primers que ho necessiten, però garantint uns mínims i que no hauran de dur una manta i guants de caseva per poder aguantar 5 hores de classe.

user Uno que pasaba | Hace más de 3 años

Titular tendencioso, acorde con el artículo, que parece más de opinión que periodístico. Estas cuestiones se tienen que trabajar más y recoger más opiniones de ambos lados. Basta ver la gran mayoría de comentarios a favor de (o como mínimo dispuestos a contemplar) el cierre de colegios. En muchos casos habla el egoísmo de algunos padres, egoísmo que puede perjudicar a los hijos del resto.

user A @docentenfadada | Hace más de 3 años

Això que has dit és mentida, no es pot enganyar a sa gent, hi han mestres que també llegeixen aquest diari i deuen estar flipant amb les teves paraules. Quines masacaretes? Les de tela que no serveixen per res? Quins mesuradors de CO2? Els q han arribat a quatre llocs comptats? Filtres d'EPA? Deuen estar ben amagat si hi son? Jo no sé si s'han comprades o no aquestes coses, però que no totes les escoles ho tenen. No enganyis a la gent

user Ciutadà | Hace más de 3 años

Si no cogen covid cogeran una pulmonia porque con las ventanas abiertas y las temperaturas que esta haciendo, mínimo una gripe cae.

user A @docentenfadada | Hace más de 3 años

No sé cómo está el tema en los IES, pero los colegios de primaria han tenido que sacarlo de sus partidas de gasto corriente. No se puede obligar a los niños a estar tantas horas a estas temperaturas tan bajas. No estamos hablando de 16 o 17 grados, estamos hablando de que en la zona de colegios el viernes hasta las 10 la temperatura no subió de los 5 grados y llegó a un máximo de 7 grados en el exterior pasado el mediodía. Súmale la corriente de tener abiertas puertas y ventanas, aunque estuviera la calefacción a tope (¿ya no hay emergencia climática?). ¿De verdad hace falta que los niños pasen por eso? Éste es el problema de que los colegios sean aparcamientos de niños y lo único que permite la conciliación.

user bartolo | Hace más de 3 años

El chino de mi barrio no llleva a sus hijos al cole.

user @docentenfadada | Hace más de 3 años

No se a quin IES fas feina, però te puc dir que totes els centres han comprat mesuradors i filtres EPA pagats amb doblers d'una partida especial que ha donat la conselleria, també te puc dir que els centres desde principi de curs han rebut i segueixen rebent capses i capses de mascaretes quirurgíques i FP2 ( per personal de risc), capses de guans i garrafes de gel hidroalcòlic. A part també se reben partides econòmiques extres per comprar tot aquell material que es consideri necessari per fer front a la situació: poals, estores, senyalització.. També s'està pagant un dineral a ses empreses de menjador perquè les mantenguin oberts, quan lo més sensat i segur seria tancar els menjadors , però aqui venen les presions de certa federació que si o si vol escoles obertes, no representant l'opinió de tots els pares ni reflexionant el dineral que s'està invertint amb tenir-les obertes contra viento y marea.

user Yop | Hace más de 3 años

Sorprendentemente en los colegios llevan el tema de contagios muy controlado, lo que es un alivio para las familias. El problema es el frio. No entiendo que necesidad hay de pasar frio durante 8h diarias, taparse con mantas y llevar bufandas y guantes, cuando tenemos tablets y plataformas online. No pillaran covid, pero si una neumonia... Que vaya Armengol a pasar un dia de cole, a ver que le parece.

user A la nieve!!! | Hace más de 3 años

Es curioso a la gente no le gusta el frío y el lugar más visitado estos días es la nieve...