user Gonellot | Hace más de 3 años

Es gonelles autèntics mallorquins no venuts als colonitzadors venuts a CataluÑa, existirem i lluitarem fins que es catalans aprenguin a respetar sa nostra cultura i dialecte, i no vàgin de supremecistes, adoctrinadors i tuteladors, i demanin perdó per tot es mal fet a Mallorca durant tota sa història. Es mallorquins amb familars com es catalans no necessitam enemigs, ja que si no anam vius, aviat serem les illes catalanes i Palma de Catalunya, ja han començat per llevar Palma de Mallorca e inventar uns falsos païssos catalans. Jo, sa MES gran impossició i MES perillosa que veig per es nostre dialecte mallorquí i sa nostra cultura es s'impossició històrica catalana, ni en Franco va fe tant de mal al nostre dialecte i a sa nostra cultura. Vergonya cavallers, vergonya.

user @ Angelcaido | Hace más de 3 años

Los turrones y las uvas no te han caído bien jajajajajajajaja.

user Angelcaido | Hace más de 3 años

Esta gente CARECE DE ARGUMENTOS.....No los tiene, repiten sus mantras y poco más....

user Angelcaido | Hace más de 3 años

Això és insoportable. DEMUESTRELO...

user Tomeu | Hace más de 3 años

Segons es llibre del repertiment,Malorca va se repertide entre occitans, italians,eregonesos,catalans,nevarros,francesos,castellans,Angelcaido no necesitam es mallorquins sa teva ejude,no predeques en so exemple,d'un venut no mos porem fia es mallorquins.

user Jaume II i III reis independentistes dels catalans | Hace más de 3 años

Es mallorquins a nacionalistes e independentistes no ens guanya ningú, i menys gent que inventa idiomes i supossats païssos catalans que mai han existit, i nacions republicanes que duren minuts i després corren com a gallines a fersa súbdits del rei de Bèlgique i visquent a cos de reis fent gintònics amb el Valtònyc, aquest és el seu nivell cultural, mentres es seus compatriotas están supostament oprimits a pressons de luxe. Es mallorquins ens faria vergonya tenir representants nacionals e idependentistes d’aquest nivell, amb aquets cantamañas de representants que fan riaies per tot Europa, es catalans no pasaran mai de ser una petita regió de dins un gran reine com es EspaÑa, galant de ses llibertats i de gran diversitat cultural i lingüística. No ens callaran, això és història documentada i no es pot borrar amb el adoctrinament subvensionat, i comissaris polítics lingüistics. Vergonya cavallers, vergonya.

user Jaume III coll tallat pels catalans | Hace más de 3 años

Hi va haber un temps a Mallorca del segle XIV, que no hi habia querelles, fosses comuns, justícia, jutges, advocats, pressons, recursos, ni permisos, ni cloaques de clevagueram per es mallorquins nacionalistes independentistes, es peixos grans feixistes catalans es menjaven es peixos petits mallorquins, ens devoraven ses forces d’ocupació del nacional catolicisme feixista català mercenàries almogavers de al crit de “Desperta ferro“ ( lo de “ a por ellos “ va ser una broma devora aquestes bèsties tarades ), i ens empalaban i torraban com a cabrits en fogueres i brasses i ens passaven a guinevet per es coll, deixant terror i caps per ses cunetes dels camins de tota Mallorca.

user Felip V de Borbó | Hace más de 3 años

I finalmente, els autèntics mallorquins no venuts als invassors i repressors catalanistes, tenim sa nostra festa major que celebram amb molta de joia i satisfacció, el 11 de septiembre de 1.714 quan el rei Felip V de Borbó ens va lliurà de tota sa repressió i opressió catalana feixista soferta durant 366 llargs e insoportables anys. Visca Felip V i visca el actual Felip VI galants de sa llibertat i diversitat plural i cultutal del reine d’EspaÑa i del poble de Mallorca.

user Jaume III coll tallat pels catalans | Hace más de 3 años

El 1905 ses restes del rei Jaume III de Mallorca vàren retornar a Mallorca per sa gran intervenció personal del gran rei Alfonso XIII de Borbó, qui va reparar sa històrica gran injusticia catalana, decidint que ses restes del gran monarca independentiste mallorquí fossin escoltats amb tots els honors y transportats de València fins a Mallorca. Els seus restes reposan actualment a sa catedral de Palma de Mallorca, en compañía de ses restes del seu padrí el rei Jaume II de Mallorca, per glòria de tots el mallorquins, després de 556 anys d’exili vergonyós i amagat per els catalans, vergonyós per part de ses autoritats feixistes catalanes, les cuals sempre han volgut ocultar es vergonyós i repressor tracte supremacista tengut amb Mallorca i sa seva història i cultura. Això es història documentada el deMES son coberbos Tomeu del adoctrinament verd traidor i venut als catalanans invessors i repressors. Això no s'estudia a ses nostres aules adoctrinadores de la memòria histórica.

user Jaume III coll tallat pels catalans | Hace más de 3 años

Els autèntics mallorquins nacionalistes indepedentistes no venuts a CataluÑa, també tenim sa nostra pròpia diada del 25 de octubre de 1349, quan honrram i recordam es nostres herois morts i decapitats, comandats per es nostre darrer rei Jaume III de Mallorca a sa batalla de Llucmajor, defensant ses llibertats de sa nostra petita gran nació independent del reine de Mallorca, de ses forces d’ocupació lazional catolicisme catalanes de tropes de mercenaris almogavers feixistes bèsties tarades DE PERE IV d'Aragó que sembraren el terror per tota sa nostra illa al crit de “ Desperta ferro “ ( lo de “ a por ellos “ va ser una broma devora aquestes bèsties tarades ). Mataren a Jaume III decapitat amb es coll teiat i el dugueren a amagar a sa catedral de València, perque es mallorquins no poguessin venerar-lo i ens oblidàssim de sa seva gran història i llegenda en defensa de ses llibertats de sa nostra petita gran nació del reine de Mallorca.