user Tomeu | Hace más de 3 años

Es curioso observar que los trabajadores no se pueden manifestar y los independentistas, si.

user @ toni | Hace más de 3 años

Ambos son de derechas.

user @ Mark | Hace más de 3 años

Viniendo de mallorquines autenticos lo llevas en los genes jajajajajajajaja.

user Miquel | Hace más de 3 años

A Xapeta i Adestral.... has dit imposar??? Qui imposa a qui? Reflexiona i treu tu les conclusions. A més els teus arguments són dèbils...com que depenem del turisme, aleshores ens hem de vendre.... Que té a veure una cosa amb l’altra? Defensar sense imposar és el que ha fet la gent que s’ha manifestat pacíficament i mira com està el debat. Plantem-hi cara! Quin model de país volem? Per què no podem ser un país que cerqui la seva pròpi solució? Ens l’ha de marcar Espanya? Quin problema ho ha en obrir el debat? Ah si, perdona, exili i presó.... qui imposa a qui? 😄😄 Salut!

user toni | Hace más de 3 años

Antes que Puigdemont prefiero al Borbón.

user Xapeta i Adestral | Hace más de 3 años

Miquel El mallorquí, igual que l.eivissenc i el menorqui ho hem de defensa, está clar. Pero no pots aconseguir el que dius, Quan la nostra económia depen unic i exclusivament del turisme. Tot el que dius esta molt bé, pero ni el model económic ni la nostra insularitat ens ajuda gens. Esteim a una terra que sempre serem "depen ents" i mai porem ser independents sense dependre del altres, avui tal i com es el món de globalitzat. Per tant i com te dit abans, está molt be aixó de defensar la nostra llengo, pero si vols imposar el que dius a la gent nova i als renegats malllorquins com dius, crec que aconseguireu l.efecta contrari. Defensar sense imposar aniria molt millor. Hi ha Moltes altres formas d.aconseguir que et respectin a tu i a la teva llengo i está clar que imposant no ho aconseguireu mai. Igual que el castella, i que el catalá, l.euakera....etc...hi ha molts d.exemples al món..

user Mark | Hace más de 3 años

El mallorquín autentico, el nativo, primero destroza la isla, su casa, construyendo y vendiendo todo, y una vez destrozado, vende su alma a los catalanes. Y los malos son los españoles y España????

user Toni | Hace más de 3 años

@ Xepete i Adestral,pots pensa lo que vulguis,ent gent que no es curte no en vuy xerra,tempoc en bun renegat.

user Miquel | Hace más de 3 años

A Xapeta i Adestral, Per començar no girar sa llengua amb l excusa que és de mala educació. Fer polítiques públiques i sense cap complexe per convidar al mallorquí “no renegat” a mantenir viva la llengua i als castellano parlants a no voler que el mallorquí es perdi. Acollida als nouvinguts, cursos, formació, taxes de benestar. El que no podem consentir són nouvinguts d’Espanya que amb l’excusa de que som espanyols no els interessa per res ni llengua ni cultura. Si poguéssin l’aniquilarien. Dona’t 100 anys i els mallorquins no tendran amb qui parlar mallorquí. Basta vegis el que passa a Eivissa mateix. Tenim el deure de sabre espanyol però el que venen no tenen el deure de sabre la llengua. O ens ho prenem en serio o els nostres fills estaran plenament castellanitzats. Espanya, t’agradi o no, ha fet molt de mal a les cultures de parla catalana o el que lo vulguis dir, i a mès ens ho hem cregut. Si és això el que voleu, ànims i endavant! Aquí n’hi ha un que lluitarà sempre. Salut!

user Para Manoletin | Hace más de 3 años

Estuve ayer ahí, y el barbas estaba. No puede faltar. Todo banderas catalanas y solo 1 (si UNA) de Mallorca. Lamentable espectáculo de invasión y sumisión. Catalá,catalá .... si no te la ha feta, te la fará!!!