user jubilat | Hace más de 10 años

Els membres de l'actual grup popular al Parlament de les Illes Balears haurian d'utiitzar la seva majoria parlamentari per tal de retornar la credibilitat institucional. L'eliminació de qualsevol casta de privilegi és una constant reiteració del seu electorat. L'apotecari Bauzá ho sap. I el guarda forestal i vice-president Gómez també. Imaginau el que representa pasar a gaudir del "nivel 33" un funcionari com en Gómez, guarda forestal i avui vicepresidente del Gobierno de las Islas Baleares. Per no parlar dels molts de antics alts càrrecs del Govern i dels Consells Insulars, subalterns o auxiliars administratius que gràcies a que le cúpula del seu partir els va encumbrar a un càrrec polític passarán a percebre un complement de DIRECTOR GENERAL tota la seva vida activa. I en conèixem de tots els partits que han gaudit de poder. Sabem d'un consell insular on cap dels tècnics superiors amb capacitat demostrada HAN ACCEPTAT UN CÀRREC per dignitat. Però sempre hi ha algù dispossat fer-ho malgrat sian auxiliar administratiu. Eivissa és bona terra de cultiu d'aquestos privilegis

user Barman | Hace más de 10 años

Este font que se dedique a su bar y a poner tapas cohetes en sa pobla que de la política ya se ha acabado el chollo. A trabajar dignamente y no del presupuesto del pueblo, no necesitamos gente populista, sino gente preparada y que defienda los intereses generales de los demás, y en UM se preocupaban más de lo suyo así terminaron todos. En la carretera de soller.

user Cock&Roi | Hace más de 10 años

Claro, claro, aún suponiendo que pudieran tocar algo de eso tengo la plena convicción que eso será lo primero que se caería de un programa en aras de "negociar una alternativa" en un pacto. Ya no hay la menor vergüenza en decir que vas a hacer cosas que no tienes la menor intención de llevar a cabo. Es la mentira institucionalizada. El PI debería ponerse de himno "The great pretender".

user tonient | Hace más de 10 años

Quina guarda, en Font, que va fer votar es morts, en Pastor, que cobra grácies el PP, ves a cateva si tens dignitat (ni mica), en Meliá, escolanet de Munar, que viu a sa carretera de Sóller, tres vividos de sa política, aixó es el PIPI

user au ido | Hace más de 10 años

El 33 pot semblar un privilegi pero no ho és i aquesta declaració em sembla demagògia, allò que la gent vol sentir. D'aqui a que els que governin siguin una casta de privilegiats per cuna, i que només es puguin colocar a càrrecs públics a señoritos de casa bien que no necessiten meritar, no presentar-se a unes oposicions ni res de res tan sols hi ha una passa. Vull recordar que qualsevol funcionari que tengui que assumir durant un temps responsabilitats i funcions per damunt des seu nivell també consolida part o la totalitat del seu complement de destí, i també son la majoria de vegades designacions per confiança, i, per suposat, mèrit, que ser funcionari per oposicions no es cap regal. Així doncs, que es llevi pero que es llevin TOTS. Si ja costa trobar gent que vulgui posar-se al davant, per exemple directors als centres educatius (que també consoliden i ni així), sobretot els mes preparats que coneixen les responssabilitats i els riscs d'un alt càrrec a veure a mem qui acabarà assumint això si no té cap reconeixement ni mèrit.

user increible | Hace más de 10 años

Com? El PI diu què?? Tirurí, tirurà, qui ho vol creure, ho creurà. I demanen dignificar la classe política?? Quina manera de demanar que volen ELLS( ex UM i "añadidos") tornar a formar part d'aquesta classe política.Temps al temps. Es que ja n'hi ha que l'enyoren i altres en tenen ganes de formar-ne part. Ah, i tot ho fan pels ciutadans i ciutadanes de les Illes. No ho hem d'oblidar mai.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

Tots els que diven si faràn el mateix si arriben a ocupar el poder hauràn d'esperar per poder comprobar si ho fan o no. Ara lo que es segur es que els que no ho han fet, no ho fan i no ho volen fer son els dos que han governat, PP i PSOE, jo m'estim mes fiarme de El Pi, i si després no ho fan enviarlos a ca seva tal i com hauriem de fer, si no fosim beneits, amb els que si que han governat i no han fet res mes que pujarse els sous, vos record que la primera mesura del foresterot engominat va esser pujarse els sous, a ell i als mes afins.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

Els unics junt amb PSM que defensen interesos de les Balears, i no deven cap obediencia a Madrid con els altres. I francament just una persona molt curta de gambals i després de mes de 30 anys de democracia, pot pensar que PP o PSOE ens han defensat, independentment de qui gobernava aquí i a Madrid Ara be si es seguim deixant atracar es que som beneits i tenim el que ens mereixem.

user Mallorca amb el PI | Hace más de 10 años

Endavant PI. Teniu el meu vot.

user Sac de gemecs | Hace más de 10 años

Està fantàtic que demanin això, però també ho faran quan arribin al Govern, si és que hi arriben? Ara és molt fàcil demanar-ho, com que saben que no ho aconseguiran, queden beníssim davant el poble.