user Increíble | Hace más de 10 años

Increíble que exista alguien tan loco y tan enfermo como para promover el abuso sexual a menores. No basta con prohibir la asociación. Cadena perpetua.

user FrancescAC | Hace más de 10 años

Tu nocopias nocopias eh. Sa notícia diu que l'han prohibit. Com també han prohibit certes drogues, i estan reduint sa prostitució i es cannabis. Això vol dir que Holanda, antaño un país tan revolucionari i amb unes idees tan liberals i obertes, ha sucumbit a nes valors morals tradicionals des països des seu entorn. Segons lo que entenc, per tu no estan en caída libre. Al contrari. Per tu estan tornant a nes lloc d'on no s'haurien d'haver desviat mai, cual ovejita d'un rebaño. (si és que tenim cada fenómeno comentant per aquí... no tenen ni idea de com ordenar ses premises per crear un argument vàlid)

user nocopio | Hace más de 10 años

De momento. Loos holandeses van a veces muy cerca del disparate. Un gran país, los mejores negociantes y vencedores en su lucha diaria, están en caida libre con los valores tradicionales. No siempre es la mejor referencia.

user FrancescAC | Hace más de 10 años

Per a Així. De sa paraula pedofília se'n fa un mal ús ja no per com s'escriu, sino perquè s'usa amb connotacions negatives per desacreditar qualsevol persona que se senti atreta per menors, sense tenir en compte s'edat d'aquests, ni si aquella persona també se sent atreta per gent més gran o NOMÉS per menors, que és per lo que s'hauria d'usar es terme tècnicament.

user ... | Hace más de 10 años

I d´associacións per sanar els pederastes no en hi hav ia cap?

user Així | Hace más de 10 años

Molt malament per aquesta associació i s´ haurien de demanar responsabilitats als seus membres. Però una altra cosa: La paraula PEDOFILIA, és un mal vici que s´ha anat propagant, ja que la paraula correcta és PAIDOFILIA ja que procedeix de PAIDÔS que en Grec significa infant. Un periodista espanyol la va copiar exactament de com ho dèia un altre francès (ai es proununcia e) i els damés deixaren de escriurer-ho bé i es passaren a aqueixa "paraulota", Jo només avís a la gent, encara que sé que me puntuaràn negatiu, m´ho veig venir, perque la gent és així!

user Marga | Hace más de 10 años

Fan oi!! guerra a nes pederastes, van mes forts que un pern rovellat i no tenen collo** de mantenir relacions amb dones/homes adults, que son plenament conscients i lliures, i si ho volem fer amb infants, que son molt mes vulnerables i facilment manipulables degut a sa seva natural inmaduresa i falta d'experiencia vital.

user FrancescAC | Hace más de 10 años

I fixau-vos que es meu discurs va en línia ni més ni manco que amb ses reclamacions feministes i d'alliberament de sa dona que tant de moda estan. O tots moros o tots cristians!

user FrancescAC | Hace más de 10 años

És vera que es menors, per sa seva situació de dependència i desconeixement, poden ser objecte d'abusos per part d'individus més grans. Jo actualment estic enamorat d'una al.lota 2 anys més gran que jo. Podria dir que s'amor que sent és es mateix que quan tenia 5 anys, però innegablement es meu desig sexual ha evolucionat bastant. Si en un futur me tornés a enamorar d'una menor, sé que hauria d'anar alerta a no pervertir-la, a no fer-li fer coses que ella no vulgui fer. Però si sa realció és consentida i desitjada quin és es problema? Cada persona és diferent. Tu no ets ningú per posar-te a nes lloc de s'altra i decidir què li convé.

user FrancescAC | Hace más de 10 años

Tot és discutible i tot se pot mirar des de diversos punts de vista. Sinó ja me diràs com és possible que aquesta associació hagi sigut legal durant 30 anys. Posant-te a un extrem i començant a insultar de forma visceral no arregles res.