user no antitinter | Hace más de 3 años

no hay equipo cuando se hacen fichajes que diciernen muchos individualidades en plantilla. el interdemilan quedó eliminado de todo vengando el gol de su dibalalautaro en eliminatorias, quien perdió lugar en titular hasta el chicharitoalexis lo superó en aportar al juego que goles.

user No m' ho puc creure | Hace más de 3 años

Exagerats no ,lo següent. Si arribau a guanyar que ves volgut que el Cardassar ves guanyat aquest partit sense cap dubte però per favor a primera ronda d sa copa del rei amb un Atlético ple de baixes. Me perdonau però vos heu passat de rosca senyors i senyores de Sant Llorenç. Ojalá pogueu jugar més rondes de sa copa del rei perquè això no té preu veure un poble desesperat per veure un equip de primera divisió.

user Exageración mediática | Hace más de 3 años

¿Y si el Cardassar llega a pasar la eliminatoria? Proporcionalmente entonces habría que estar hablando de ello durante meses de forma continua e ininterrumpida, ¿no? ¡Un poco de mesura y de rigor, que se han pasado días dedicando más de 10 minutos en cada informativo de IB3 a este partido! ¡Ver para creer!

user Absurd i penós | Hace más de 3 años

@EF, la fiesta de los jugadores del Cardassar se entiende, la del pueblo se puede entender, pero la exageración mediática que se le da, pues NO. Porque es absurdo dedicar tanto espacio en informativos a un partido de primeras rondas de Copa absolutamente desigual. Se puede comentar la euforia, la curiosidad u ocasión única, pero no darle a todas horas el tratamiento similar a una final de Copa del Mundo. Por cierto, similar al tratamiento que se dio a la muerte de Maradona, que también fue absurdo, ridículo y totalmente excesivo.

user EF | Hace más de 3 años

El que no entienda que es una fiesta el tener a un equipo como el Atletico de Madrid en un campo como el del Cardassar es que no entiende ni de futbol ni de competición ni de deporte...

user Una dita mallorquina | Hace más de 3 años

S'ase va dir orellut a b'es porc. Vaja quins dos!!

user Per estar avergonyits | Hace más de 3 años

Si li ves tocat al Cardassar al Mallorca de segona divisió a sa copa del rei a Sant Llorenç no hi va ningú. Es per estar avergonyits que alguns mallorquins mostrin aquesta febre per veure un equip foraster i tenim un Mallorca i més equips de ses Balears que lluiten amb menys pocs recursos i no li donam gens d´interes. Una paraula ho diu tot, me sap greu com a mallorqui, vergonyós

user Vergonyos i molt bé Cardassar | Hace más de 3 años

Com si hagues vengut sa selecció dels millors jugadors del mon. Sant Llorenç pareixia que no haguessin vist mai cap equip de primera divisió. No el teniu molt enfora només heu d´anar a Palma per veure un equip que l´any passat jugava a primera divisió que esper pugui tornar enguany a pujar a primera. Es madrilenys devien flipar. Tenir un equip a s´illa que ha jugat champions . Per el Cardassar res a dir. Enhorabona a tots els jugadors. Més equips de ses Balears necessitam que estiguin a ses máximes categories.

user Absurd | Hace más de 3 años

Una vergonya s'excés i exagerat tractament que IB3 i altres mitjans de comunicació han fet d'aquest partit, com si a Mallorca no s'hagués vist mai un equip com aquest que ha vengut a Sant Llorenç. Ni que fos un combinat internacional dels millors jugadors de la història!! S'ha donat una imatge de catetisme total, a més d'ignorar altres partits iguals, com el de l'Eivissa Pitiüses.

user Enhorabona Cardassar | Hace más de 3 años

Que sap aquest si escriuen en catalá o mallorqui. Es forasters mos vendran a donar lliçons ja mos mancaria. Molt bé per el Cardassar. enhorabona. Aqui a Mallorca a ca nostra tenim un equip que ha jugat molts d´anys a primera i es diu Reial Mallorca no ho hem d´olvidar