user Beneits n'hi ha per tot | Hace más de 10 años

@ arkeroindomable Jo hi vaig anar amb bicicleta, no generalitzis fora saber. Per cert, la dependència del petroli és un fet ben distint a haver-nos de carregar el nostre ecosistema, no trobes?

user Un no es despista si no vol | Hace más de 10 años

@Despistat Aquesta manifestació es va convocar fa mesos (des de principis de febrer) i va ser pel matí, de forma que com molta gent va fer, es podia anar a les dues

user Despistat | Hace más de 10 años

No entenc que convocassin aquesta concentració el mateix dia de la marxa verda. Es tracta d’unir forces i sé que moltíssimes persones que hem anat a la marxa verda també haguéssim volgut anar a la marea negra. Més i millor organització per favor!!!!

user Scorpio | Hace más de 10 años

Yo asistí al evento, de negro y sin que nadie reivindicara ningún partido político, 100% libre de políticas, mientras en este foro seguís discutiendo entre el barro y el fango, y buscando culpables (que lo son ambos). Era en la playa y vestidos de negro que teníais que estar para parar esta aberración, abrá mas concentraciones pronto que encontraréis en "Balearsdiuno" de facebook.

user @ @ mussol | Hace más de 10 años

En sapatero ho va fer ben malament. Com els que hi ha ara. Si ho deim tot lo dia, és perquè és ben ver i els del seu partit volen fer creure que la seva merda no put.

user * | Hace más de 10 años

Marea de frikis. La mayoría de éstos tienen coche, o usan el bus, o cogen el avión o el barco para viajar, o saben que los camiones de transporte abastecen a los comercios y supermercados, ¿de dónde se creen que sale el combustible?

user gasoleo | Hace más de 10 años

Foto muy bien apañada, he visto a la hora de concentración, cero personas por el Molinar, se ve que el sentido común se impone. Ya esta bien de ser consumistas, automovilistas, papaestado danos todo gratis y jugar a la demagogia. Yo quiero responsables en el gobierno, en los ayuntamientos , en la administración. Lo que no quiero son demagogos que luego nos arruinan.

user @ Mussol | Hace más de 10 años

Ja no sé com vos hem de dir, que les prospeccións les van aprovar el govern d´Aznar, que en Zapatero tan sols no les va desautoritzar, que també està molt mal fet, però tot lo dia estau donant la culpa de tot als altres i un govern que no és capaç d´assumir els seus errors i rectrificar-los. no és digne d´esat al poder.

user Si, però no | Hace más de 10 años

A aquestes reivindicacións les han reventades els del PP jugant a dúes bandes i els hotelers i constructors-destructors, tan enemics de la Natura com el petroli.

user musol | Hace más de 10 años

¿se han acordado de zapatero que las aprobo y del antic que dijo"no pasa res",o todo ha sido demagogia contra el pp,?estos no deben consumir gasolina ni electricidad,ni usar ningun producto derivado del petroleo