user guillem | Hace más de 3 años

Reclamar millores laborals i salarials està bé, però no ho està gens el fet de pensar exclusivament amb un mateix ò amb el seu gremi. Es important que els sindicats s'adonin que ja en l'actualitat els nivells d'atur son alarmants i que en un futur pròxim serà pitjor, que la majoria de gent no tindrà possibilitats de cotitzar suficients anys per obtenir una pensió de jubilació digna i que cal distribuir millor el treball per a poder treballar tothom.

user siset | Hace más de 3 años

Importar gent sense estudis ens ha duit a aquests nivells d'educació. Pares que no saben escriure practicament = fills amb fracàs escolar a punt per treballar a un tot inclòs i heredar la misèria.

user Pep | Hace más de 3 años

Todo es respetable, pero POR FAVOR, Y LOS NIÑOS Y NIÑAS, no se debería mirar primero por ellos, cómo será posible que den toda la materia y terminen bien preparados ??

user Constitucionalista | Hace más de 3 años

@Vox... Si només vols parlar en cristià, val més que et cerquis un altre país per viure, Colòmbia o Veneçuela no estan malament. Aquí, a Espanya, la Constitució ho diu ben clar en el seu títol preliminar, article 3. Hi ha pluralitat lingüística.

user Angelcaido | Hace más de 3 años

¿Dónde está el STEI y los CAMISETAS VERDES? El tiempo pone a cada uno en su lugar.....(cada vez está mas claro que lo que se hizo fue el ACOSO Y DERRIBO de un GOBIERNO por motivos POLITICOS)

user Xap | Hace más de 3 años

Comença sa festa i es ball, me sap molt de greu pels funcionaris sanitaris perquè no s'ho mereixen, però molts de funcionaris i mestres d'escola vividors veig jo per aquí, que es creuen tenir els sous garantitzats de per vida com els de les caixes d’estalvis es pensaven tenir fa 10 anys i ara sa meitat estàn a s’atur, ells es creuen estar al marge, però quan això se’n vagi a la merda, i anirem tots, i serà quan Europa retai els sous un 50% dels funcionaris i pobres pensionistes com a Grècia i Portugal fa 10 anys. Quan sa vaca estigui morta d’on xuparau ses paparres.

user max | Hace más de 3 años

S,esforç el feim cada dia els que no som funcionaris !! Vos queixau per tot!!

user vox | Hace más de 3 años

No queremos catalanes. Estamos en España y aquí se habla cristiano leñe

user Yyy | Hace más de 3 años

@Un profe...estoy de acuerdo contigo, yo también soy funcionario, lo que me fastidia es que ese dinero, nuestros gobernantes, lo despilfarran, no saben invertirlo en cosas necesarias, lo invierten en chiringuitos para los amigotes

user Killbill | Hace más de 3 años

Y los padres que hemos hecho vuestro trabajo este año.....se nos va a pagar???? Que se preocupen de enseñar.......y dejen de tanto mirar los sueldos!!!!!