user BARRA | Hace más de 3 años

El seguro antiincendios será divertido ...

user skunk#1 | Hace más de 3 años

@JLK Aquesta fusta mai tendrà contacte amb la humitat i, per tant, això és irrelevant. Aquesta fusta es revesteix amb materials impermeables tan per dins com per fora. De totes formes, encara que no fos així, tampoc passaria res. Amsterdam, per exemple, te en el mes menys humit de l'any una humitat relativa un 10% superior al mes mes humit de Balears i allà hi ha cases de fusta que duen cents d'anys fetes sense problemes. De fet, la inmensa majoria de les cases prop dels canal tenen els fonaments de fusta submergits en aigua des de fa segles i allà segueixen. La fusta, encara que no ho paregui, soporta molt millor la humitat que el formigó o l'acer.

user JLK | Hace más de 3 años

@skunk#1 Bàsicament per la desproporcionada humitat que tenim a l'illa. Una fusta pot estar molt ben protegida i tractada però mai durarà lo que duren les pedres o el blocs. I si no, ja en parlarem.

user skunk#1 | Hace más de 3 años

@JLK I es pot saber per què, segons tu, donaran problemes si o si?

user JLK | Hace más de 3 años

Potser m'equivoc, però no ho vaig clar. D'aquí 20 o 30 anys ha de donar problemes sí o sí.

user Juana | Hace más de 3 años

Me parece genial...lo único es que seguro que una vivienda de éstas aquí la pagaremos a precio de oro como todo en ésta Isla!!!

user skunk#1 | Hace más de 3 años

@Pep Déjalos, a los pobres no les da para más. Hablan de cosas de las que no saben absolutamente nada.

user Una oportunidad | Hace más de 3 años

Si lo traen de fuera es porque no lo hacen aquí, así que no entiendo las quejas ¿acaso usáis móviles construidos en Mallorca? Habrá que ver como salen las casas pero lo que no podéis negar es que aquí se han construido más casas de mierda que casas bien hechas de modo que no es tan aventurado que alguien quiera explorar nuevas posibilidades y sobre todo hacer con su dinero lo que le salga de los 00.

user Pep | Hace más de 3 años

Señores, estamos en 2020 y los materiales han avanzado muchísimo. Decir que la madera no aguantará porque hay humedad me parece de cuñado supremo. En la actualidad hay tratamientos para la madera que hacen que soporte la humedad en condiciones óptimas.

user Xisca | Hace más de 3 años

A Mallorca tot de pedra, que en tenim molta i molta de gent a falta de feina, que deixin els arbres del món tranquils!! Quant tornarà la feina antiga, era dura... però tota construcció antiga dura molt, que guapes les finques de 100 i cents d'anys que no tenen gens de humitat, parets gruixudes on no entre ni el fred ni la calor. Aquests chinos Tot ràpid i barato son la destrucció.