user Força Mallorca | Hace más de 3 años

@jiloca Ni l'Espanyol ha demostrat ser millor que el Mallorca ni l'Sporting tampoc. D'on treus aquesta conclusió? Al primer li empatàrem a ca seva i li vàrem donar un bany de joc, amb el segon també hem empatat i, si bé no hem guanyat, l'hem mantingut darrera a 2 punts. Només hem encaixat 2 gols en 13 partits i en duim 12 sense perdre. Ells dos duen varis partits perdent l'avantatge que duien... On veus que són millors? Això és una carrera de fons amb sprint final. Espera un poc més i veuràs...

user jiloca | Hace más de 3 años

No hemos dado la talla. No hemos sabido dar el golpe en la mesa. Queda, sin embargo, demostrado a lo que podemos aspirar. No se puede confiar a un defensa la labor de extremo. No tenemos extremos. El centro del campo ayer fatal. Español y Sporting, de momento demuestran ser mejores que el Mallorca. Y el Leganés de Marí empuja de lo lindo.

user donpesimo | Hace más de 3 años

El Mallorca de ayer, me recordó al de Vicente Moreno. Se acojonaron con lsa dos ocasiones claras de contrataque del Sporting y se quedaron pasmados. El empate fue un regalo. Mereció ganar el visitante por ocasiones. El único disparo con peligro del Mallorca lo realizó Joan Sastre.

user Josep Miquel | Hace más de 3 años

Clar el del fuet, que no passa d'esser uns filets de plastilina que surten d'un vaixell quasi als fons, està amb unasatisf¡acció descomenual els seus van primers destacats i ahir guanyaren a un equipet bastant maf¡gre cert de devers 8 a 1, veritat? Ara ja sut manca surti el altre gran entrenador amb 12 champions en Antoni. a celebrar que els seus van com un cohet, clar que pareix que es el cohet del satelit espanyol de fa uns dies que degue arribar a Jupiter

user El retorno de Latigo de Maduro | Hace más de 3 años

Así me gusta....que se lamenten estos BARRALES.....visca el GRAN AT BALEARES

user Miquelet69 | Hace más de 3 años

Habrá más oportunidades, aunque todo depende de como se mire ya que en mi opinión más que perder se han recortado 3 puntos en dos jornadas al actual líder y estamos a un solo punto de alcanzarles. Si seguimos concentrados y a lo nuestro, será cuestión de tiempo.

user Visca el Mallorca | Hace más de 3 años

Li podran dir en aquests forasters que venen a comentar es partit del Mallorca com se diu Son Moix i no faran es ridicul. Perque son moich no se diu s´estadi, Per lo que respecte al Mallorca ha jugat contra un bon equip. Lo important que seguim sumant i no mos marquen un gol.

user Bonso | Hace más de 3 años

Parece como si les diera miedo ir primeros,falta de costumbre.

user magdaleno | Hace más de 3 años

com diria en rockefeler...toma moreno. amb un 9 (que jo posaria en Prats) i si no que els americans que massa fan pero de footie no en saben molt...que en s´hivern fitxin un 9, normalet pero q faci gols. com tenen el sporting cartagena etc.(ja no parl del oiós villareal, amb 2 golejadors com en moreno i en alcácer)

user Sebas | Hace más de 3 años

Bravo chicos cuándo no se puede ganar no se debe perder----Impresionante como esta virtualmente la clasificación:1 espanyol 27...2 mallorca 26....3 almeria 26.....4 leganes 25....5 sporting 24....6 girona 21.....7 rayo 20.......Ya aseguro que el ascenso directo va a 80 puntos y que con 65 puntos puedes no meterte ni en playoff....el playoff va a ir a más de 70 puntos.