user Pep J. | Hace más de 10 años

Si hi haurà els mateixos alumnes amb necessitats per tots els centres, també hi haurà els mateixos recursos per igual a totes les escoles??? Els pares ho hem de sabre això també. No fos cosa amb so mateix número d'alots a l'escola del meu fill tenguin menos recursos.

user MARTI | Hace más de 10 años

Y COMO ES QUE NO HAY PROFESORES MAGREBIES Y LOS INUTILES DE MALLORCA A LA CALLE Y SEREIS LOS PRIMERO EN ACERLOS

user rojeras todo gratis | Hace más de 10 años

La gente quiere todo gratis, pero las cosas cuestan dinero.

user Bona | Hace más de 10 años

Ja era hora d'aconseguir aquest nou sistema. El primer a Balears i a sa Pobla. Enhorabona batle! I visca l'angles a les aules x uns alumnes mes competents i competitius. Ara comensam a anar!

user Jordi | Hace más de 10 años

Tot això fa rialles. Mentres no tornin als professors s'autoridat que els han pres, el fracàs està assegurat sense remei.

user Lo provocáis y después reaccionaís | Hace más de 10 años

No veo a ningún inmigrante en esa foto de politicastros. deben tener miedo de perder la poltrona.

user POT SEMBLAR RACISTA | Hace más de 10 años

Tambe sa de saber distingir entre nins amb necesitats especifiques (reals) siguin espanyols o inmigrants, i centres saturats de nins inmigrants mal educats per part dels seus pares que no necesiten atencio especifica, l´unic que fan es desbaratar el ritme de aprenentatge dels alumnes normals i dels que "si" realment necesiten atencions especifiques,ho dic per que ho veig cada dia a l´entrada i sortida de l´escola dels meus fills, pot semblar un comentari racista, per el que es , es ben realista. I aixo se promou a Sa Pobla nomes de cara a la galeria i sortir a la foto.( ohhhhhhh que ho fan de be a Sa Pobla), que no mos chupam el dit!!!!!! srs politics!!!!!!

user Tomeu | Hace más de 10 años

Fa 2 anys que vareu retallar 100 orientadors per atendre les necessitats educatives especials a totes les Balears i ara anunciau aquesta mesura. I els altres nins amb necessitats no tenen el mateix drets que els de Sa Pobla?

user samantha | Hace más de 10 años

@elena ballestero: Ara comencen a fer propaganda electoral. Com el batle va donar soport al TIL, i els pares veuien que era un disparat, havia baixat punts, aixi que com aquest govern nomes importa guanyar eleccions, diguent mentida darrera mentida, i i s'en fot d'els alumnes de s'escola publica, han de començar per Sa Pobla, a veure si el batle pot recobrar credibilitat.

user Elena Ballestero | Hace más de 10 años

Me parece increible que un año después de la reunión que mantuvimos padres y profesores del CEIP Llevant de Inca con Estarellas sa Pobla tenga el "sí" a un sistema que debería ser universal y que se nos negó en Inca. La evaluación precoz de niños con Necesidades Especiales (NESE), sean de la nacionalidad o perfil social que sean, y su distribución equitativa por los centros no solo compensaría la balanza sino que ayuda claramente a que los niños inicien su escolarización en igualdad de condiciones. Los recursos se han recortado y los profesores de apoyo escasean de modo que la concentración de NESE en una sola escuela no permite atender la diversidad, sean marroquís o españoles, sean niños con un retraso de aprendizaje o niños precoces. La diversidad existe y debe estar distribuida en las escuelas como lo está en la sociedad