user the pijote kustisiero | Hace más de 10 años

estic content que aquest bon homo hagi estat no culpable. Els peperos deven estar rebotats, acatant, empero emprenyats.... ido que se fotin com diven ells....

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

Joan, si vols sabre on son els duros i quin delicte ha comés, segons alguns patans descerebrats en Miquel Ensenayt llegeis l'aute del jutge. Clar que et farà quebrar la teva fe inquebrentable amb les bubotetes que mal gobernen i els tres foresterots engominats que vos donen les ordres de lo que s'ha de creure i de lo que no. Per vosaltres l'evidencia no vos importa, just fer el que vos manen. Clar que si encara creis amb la conspiració del 11-M ja deixau ben claret quin tipus de raonament sou capaços de fer. En aquests casos de no fer.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

No Josan Socies, per celebrar que encara no heu aconseguit aquesta llegislatura trobarne un de corrupte, i ho heu intentat amb alguns i els jutges vos han enviat a la merda, ia la la multitud dels vostres a presó, lo que beure será un bon wisket de malta. O que sàpigues que malgrat em begués tota la collita anual d'Escocia (aviat pot esser independent) no negaría la evidencia com feis voltros en que just begueu aigua.

user En Joan | Hace más de 10 años

Pues sí, se nota mucho, muchísimo todo el trabajo bien hecho señalizando las rutas y los caminos. ¡un trabajito tan bien renumerado! Sí Senyor!

user xmr | Hace más de 10 años

Si claro Josep Miquel, aquí el único que sabe leer eres tú, pero ¿Donde está el dinero?, de eso no se habla.Perdoname por mi ignorancia, ya que la culturilla solo la teneis los pijiprogres.

user ESPORLES FC | Hace más de 10 años

Y ara Miquel... A PPOR ELLOS OEE , A PPOR ELLOS OEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user Joan Socias | Hace más de 10 años

Josep Miquel; tu deus beure llet de cabra agre,i passada no ?

user Elena | Hace más de 10 años

Josep Miquel eres muy desagradable no me extraña que siempre estes en rojo , debe ser por tus tendencias, otra cosa que me paguen a mi o no, no deberia importarte, ademas no creo que puedas pensar mas de dos cosas a la vez y veo que tu cabeza la tienes a reventar de lengua y ademas de lengua sucia de enfermo, tomate la pastilla

user Idò | Hace más de 10 años

Enhorabona perque ja s´ha acabat aquesta tortura. Els del PP volien fort i no et moguis, enroscar cassos de corrupció al PSM i se´ls varen inventar. Que dónin gàcies si ara no els demanden per denuncies falses, i per haver tractat de fer mabgé la imatge d´unes persones. innocents.

user joan | Hace más de 10 años

Creo recordar que este proyecto no llegó a ejecutarse,DONDE ESTÁ EL DINERO.