user Jutipiris | Hace más de 3 años

Visto el rendimiento de todos los que saltaron al Anxo Carro, y la dinámica del equipo, me atrevería a decir y digo, que, salvo que suceda algún cambio radical, el Mallorca luchará por el ascenso directo. Es verdad que la liga es muy larga y todos los equipos tienen altibajos, pero precisamente por esos condicionantes, el Mallorca tiene plantilla, bloque, solidaridad y espíritu competitivo para ganar esta carrera de fondo. Y aún queda, por si las moscas, buena munición para gastar en el mercado de invierno. ¡Visca el Mallorqueta!

user Antoni | Hace más de 3 años

A @Antoni: Es videos dels partits canten muchacho. Per cert també a l'Espanyol li varen expulsar un jugador!! I ni així li guanyareu, clar perque l'Espanyol és un equip més de primera i el Rayo otro que tal. Ara saps el nivell que teniu ¿veritat? De 5 partits 3 els altres equips han jugat amb 10 o 9 jugadors i voltros amb 11. I el partit del Tenerife penalty clar a favor del Tenerife que ni revisen i en el Mallorca li piten un que ni toca el jugador, toca balon i el piten i no revisen!! Lo dit rei. Ja me diras com te defensaras amb tot això que t'he dit i amb el videos!! El vostro fanatisme no vos deixa veure lo penós i tercermendista que és el Mallorca en el camp ja fa un grapat d'anys!! Si vos lleven tots els punts que heu tret amb trampes i ajudes arbitrals estirieu a 3ª DIVISIÓ!. Que te quedi clar no tenc cap odi al Mallorca. Me fa oi, pena i repugnància haver d'aguntar imatges i comentaris de mallorquinistes i d'IB3 quan el que han de fer és callar!!

user Biel | Hace más de 3 años

Antoni, cada vegada que el Mallorca guanya te poses malalt i desvaries, has de posar una denuncia contra el Mallorca, ses rialles faren por, ets patetic fàs pena

user @Antoni | Hace más de 3 años

Aixo es el que has de fer , anar a sa federacio perque sen enriguin de tu, nosaltres tenim nivell per primera i tu no tens nivell ni educacio per comentar aqui. Es teu odi al Mallorca va molt mes enlla de ses "ajudes" que tu dius que li fan al Mallorca per molt que no ho vulguis dir. Es sa darrera vegada que te contest perque pens que ets un cas perdut i vens aqui per provocar i insultar. Lo que the dit antes , mal pes cap i no son crosteres!

user Antoni | Hace más de 3 años

A Ros. Ses veritats couen a què si? Per cert no li varen expulsar un jugador varen ser dos!! PAtètic, asquerós i repugnant ses ajudes en el Mallorca. Sou un equipo de matats, vergonya tendria jo d'haver de guanyar els partits d'aquesta manera. No te preocupis que ja faré arribar una queixa a sa federació a veure que passa amb voltros cada vegada que esteis a 2A o 2ºB. EQUIPUCHO!! NO MEREIXEU GUANYAR CAP PARTIT. NI CONTRA EL RAYO NI L'ESPANYOL VAREU FICAR CAP GOL I NO VAREU GUANYAR (1 perdut i s'altre empatat). A PARTIR D'AQUI TOTS ELS PARTITS AMB AJUDES. ASQUERÓS!! Lo que vos fan a vosaltres no ho fan a cap equip més! I me queixo tant perquè ja fa molts d'anys que vos ajuden quan esteis a categories inferiors perquè quan esteis a 1A feis pena, ni teniu nivell ni teniu res i així com pujau tornau a davallar. Claro perquè a primera els benficiats han de ser el Barça o Madrid i voltros sou els privilegiats de 2A. Lo que sou un equip de 2A.

user camaiot | Hace más de 3 años

Balearicos, cuanta envidia, verdad !!!! un año tras otro y más años y siempre estar allí en el pozo la verdad que seguro que os llegais a aburrir.

user Rafa | Hace más de 3 años

Justet, justet, pero tres punts fora camp. Booonnnssss....

user Ros | Hace más de 3 años

A aquest que firme Antoni, no li conteteu, perque li dau importancia, negatiu i res més. Amunt Mallorca!!!

user Kustudic | Hace más de 3 años

Bravo Equipo ! Mientras el tontito de Stoichov jugando en el peor equipo de toda la categoría . Cufré gran fichaje .

user @Antoni | Hace más de 3 años

Comentas más en las noticias del Mallorca que algunos de sus aficionados, después habla de fanatismos matao! Por cierto, penalty como la Catedral de Palma y roja más que merecida. Ja t'ho pots fer mirar, que tens mal pes cap i no són crosteres!