user Julián | Hace más de 3 años

Haber si explica PSOE qué pasó con Bankia menuda estafa

user azrael | Hace más de 3 años

Yo le quiero es que el banco, aparte de no cobrarme comisiones (que no lo hace), es que me ofrezca buenas oportunidades para invertir y obtener réditos. Lo que haga con el dinero no me importa en absoluto, aunque prefiero que no lo tiré en chorradas progres de cambio climático e igualdad social (entiéndase, mantener vagos y gentes o países ajenos).

user @pamboli | Hace más de 3 años

Per molt que diguis, si vull fer un donatiu a una ONG ho faré amb es meus doblers quan vulgui, no vull que ho faci un altre per mi. I que és per a tu sa justicia social? Subvencionar també a persones que no en volen fer ni brot i que no saben ni volen viure d'altra manera si no és delinquint? I que és s'ecologia? Una nova religió amb uns inquisidors pitjors que els de fa 500 anys, que mos volen fer passar "pes tubo" tan si vols com si no vols, fins i tot despreciant a ses persones majors, ja que, per exemple, ja no s'envien notificacions en paper per a pagar ses contribucions, o que arribaran a prohibir que una persona tengui un cotxe de fa 60 anys, un col.leccionista, tot per un "món més sostenible".

user Filopator | Hace más de 3 años

¿Y quien va a poner los bancos? ¿el PSOE-PSIB?. Ya tuvimos cajas secuestradas por políticos y tuvimos que rescatarlas. ¿Vamos a repetir?

user pamboli | Hace más de 3 años

@pamboli@Agla, amb el teu comentari demostres o molta ignorància del que fan els bancs o molt poca empatia pels problemes del món. Una banca ètica no especula, no inverteix en guerres, ni en armes, ni en fomentar les desigualtats socials, inverteix en justícia social, en ecologia, etc. Tots els bancs cobren comissions, ara bé, els beneficis es dediquen a coses distintes.

user nofret | Hace más de 3 años

Molta pressa per afavorir el negoci brut de la banca, molta pressa per digitalització de la eonomia i fer desaparèixer els doblers físics. Afavorir el pagament del transport públic amb les targetes privades dels bancs en comptes de millorar i unificar les targetes públiques de transport, va en aquesta direcció, afavorir el domini dels bancs sobre tot lo públic.

user A Lucifer | Hace más de 3 años

Me ha encantado tu comentario, me he reído pero razón no te falta. No se donde iremos a parar con esa pandilla de ineptos.

user Mateu | Hace más de 3 años

El dinero en metálico y el cajero automático van a desaparecer con el banquero incluido!! Es cuestión de tiempo

user Toni Pobler | Hace más de 3 años

A Costitx hi ha Bankia i Caixabank, lo que no hi ha es el PSIB, no es raro que no s'enterin. Senyores i senyors del PSIB un poc mes de rigurositat amb els seus informes, si tot ho fan igual.....

user llesques | Hace más de 3 años

O sea, quieren que haya oficina bancaria en cada pueblo, pero la administración bien centralizada, "mès val receptar que prende".