user Francesc Aguiló | Hace más de 10 años

A tu’l dus Vostè quan escriu intenta demostrar que la batlessa ho fa molt malament i recorda 2 episodis : fems i sous, on tal vegada la batlessa en els seus comentaris no va estar del tot encertada. Jo no he assistit als plenaris i no estic al dia a dia de l’ajuntament per saber si hi ha o no papers sobre la taula. El que jo intent és dir que no tot és blanc o negre, que el diàleg obert, sincer i democràtic, pot solventar molts de problemes i que si qualcú es sent realment afectat per decisions, comentaris, actuacions, etc. de la batlessa, quan no hi ha solució dialogada, es pot acudir als tribunals de justícia, encara que pens que és molt costós. He dit, i supos que en tinc dret, que faig una valoració global de l’actuació del grup municipal com “acceptable”. En els seus comentaris es veu que té un interès, evidentment legítim, a dir que considera pels motius que exposa que la batlessa ho fa malament. Per tant me permeti que jo tengui –sense amagar-me darrera un pseudònim- com a rèplica el dret a avaluar la gestió municipal d’aquests darrers 8 mesos del PSM com a globalment acceptable. Crec que hi ha errors i encerts i al meu parer més encerts que errors i és el que dic. A la vegada admet sense cap problema que vostè no hi estigui d’acord.

user Tu'l dus | Hace más de 10 años

A Francesc Aguiló Ara intentaré explicar-li els fets i l’actitud de la batlessa que em van produir l’al•lèrgia. En el tema dels residus la batlessa tan a plenari com a la premsa va dir (no són paraules textuals) que el tècnic de medi ambient del Raiguer li havia donat l’enhorabona i l’havia encoratjada a seguir amb la pràctica de treure residus del Parc Verd i repartir-los per domicilis particulars i, de la mateixa manera, seguir cremant restes de poda. Aquest mateix tècnic citat per la batlessa, i en document registrat a 11 de març del 2014, assegura que ell “no ha avalat ni recomanat a l’Ajuntament de Campanet” realitzar ninguna d’aquestes pràctiques. De la mateixa manera, adverteix un bon grapat de vegades que aquests procediments “contravindrien la normativa vigent en matèria de residus”i en algun cas es produeix un “incompliment contractual” (tot lo entrecomillat és textual). Sobren les paraules per a les persones que aquells dies llegirem la premsa. Personalment crec que un ajuntament no pot fer qualsevol cosa per aconseguir un rendiment econòmic i ha de donar exemple d’actuació als ciutadans, sobretot en un tema com el reciclatge. La finalitat no justifica els mitjans. Pel que fa a la pèrdua de la subvenció del sou de la batlessa, ella tan a plenari com a la premsa (una altra vegada al dos llocs) va dir que la carta havia quedat “traspapelada” per damunt la taula del registre i així, sense dir-ne el nom, va acusar a la funcionaria encarregada del tràmit. Aquesta, com diu al seu escrit (registrat el 14 de març del 2014), observant la controvèrsia que s’estava produint al carrer i als diaris i les falsedats que s’estaven dient va registrar una instància per tal d’explicar els fets fil per randa. Entre d’altres coses diu (textualment): “fins ara el que era urgent mai s’enviava per correu”, “ningú en cap moment me va comunicar que la documentació tingués caràcter urgent” per tant “la vaig tramitar com hem fet tota la vida”... És a dir, segons se desprèn de l’escrit, la funcionària en qüestió va actuar amb la mateixa professionalitat i diligència que ha duit a terme els darrers vint anys (actituds que vostè més que ningú ha de conèixer pels anys de batle a l’ajuntament). Per acabar, dir-li que puc entendre el que vostè me diu de l’estrès i la difícil situació que li ha tocat viure a la batlessa. Per això, tant en un cas com en l’altre puc entendre (he de confessar que me costa però) que quan li retreuen aquests errors pot sortir del pas dient el primer que li surt. El que ja no comprenc de cap de les maneres és que dies desprès, quan veu els perjudicis que les seves afirmacions han provocat, no rectifiqui, assumeixi l’error i intenti salvaguardar la professionalitat de les persones perjudicades.

user Francesc Aguiló | Hace más de 10 años

A m’agrada tu’l dus Vostè no ha llegit completament els meus comentaris. De que trec molt de mal, Que ha moltes maneres de defraudar, que ho veig tot excel•lent, etc. Li repetesc, per favor, torni a llegir completament els meus anteriors comentaris. En el meu primer escrit parl de que “tu’l dus” mostra ressentiment en el seu escrit, -me contesta que no és ressentiment i si “al•lèrgia”, en el meu segon escrit parl de l’al•lèrgia que m’ha manifestat. En lloc parl de treure mal. Hi ha un moment que utilitzo la paraula “acceptable”, Però mai excel•lent per avaluar la gestió global de l’equip de govern. En lloc parl de dolents i perversos . D’això en parla vostè . Les meves reflexions parlen sobre tot de diàleg per solventar els problemes . En cap moment he parlat de que els campaneters siguin ignorants o indignes. Això ho diu vostè. Els meus comentaris crec que totalment inofensius anaven dirigits a “Tu’l dus” i ara a vostè com a rèplica. De fet si rellegeix a “tu’l dus” veurà que es mostrava bastant d’acord amb el meu escrit i sols m’esmenava la paraula “ressentit” per “al•lèrgia”, i m’emplaçava a parlar del tema del fems en un altre moment. Per acabar dir-li que no he tingut mai cap problema en assumir els meus errors i mai m’he considerat un “saberut”, ni molt menys Deu. Però crec que tenc el mateix dret que vostè a opinar. Me sembla que estam a un estat democràtic on en teoria es respecten les opinions, els acords i el dret a dissentir de forma civilitzada. De totes maneres i ja acab amb aquest debat, per que es complicat jugar a terrenys de jocs distints. Vostè sap qui som jo i jo no se qui es vostè. Si d’aquest escrit se’n considera ferit/da li deman disculpes per anticipat. No és la meva intenció.

user Tu'l dus | Hace más de 10 años

A Francesc Aguiló, Per contestar la contundencia del seu escrit anterior crec que la millor manera de aclarir tots els punts es fer-ho en dos missatges diferents i així no barrejar temes, cosa que pot dur a algun malentès. Gràcies per la seva oferta de parlar de la gestió de l’actual equip de govern però d’entrada crec que no ens fa falta a cap dels dos. La meva visió també és subjectiva (no som militant del PSM) i està a l’extrem oposat de la seva. Si vol la meva humil opinió, i per les converses disteses que tenc de tant en tant amb alguns militants del vostre partit, crec que seria més productiu per a vostès intentar explicar les bondats i virtuds d’aquesta gestió al seus militants i simpatitzants. Li puc assegurar, cosa que a vostè també li deu constar, que gent de les bases del seu partit, sobretot gent jove, no ho acaba de veure clar i, tot i que s’ho esperaven, no n’estan gaire d’acord. Passant a l’altre punt que va dirigit a jo: que em trob molt pròxim a l’entorn on realitza la seva activitat la batlessa? Sí. Que tenc facilitat en conèixer documentació municipal? També. Tenc la mateixa proximitat i facilitat que qualsevol militant del PP, del PSOE i de IV (el PSM també per suposat). Aquests documents estan en el registre municipal i els regidors de tots aquests partits i tenen accés. Del tema dels plens no sé com ho pot afirmar ja que vostè ja fa bastant de temps que no hi assisteix. Per acabar amb les referències a la meva persona només puntualitzar que no em sent directament ferit pels comentaris o actuacions de la batlessa. Si fos així, li puc garantir que jo hauria intentat restablir el meu honor i la meva professionalitat mitjançant una demanda als tribunals. Cosa que, de passada, aconsello a les persones que sí es puguin haver sentit ferides.

user M'agrada Tu'l dus | Hace más de 10 años

L'únic ressentit és vostè. D'on treu tant de mal, Sr. Aguiló? Les irregularitats, allò mal fet, mai no és possitiu. Hi ha moltes maneres de defraudar. Vostè tot ho veu excel·lent, a allò seu; els dolents i perversos sempre són els altres. Impecable i indesmentible són paraules d'un absolutisme radical: sou, per ventura, Sr. Aguiló un déu modern que mai no s'equivoca:PERFECTE? Les bones gestions es veuen sense necessitat de falses alabances. Els campaneters no som ignorants; ni indignes, ni tenim necessitat dels seus comentaris sempre tan feridors. Deixi, per favor, de mostrar-se tan saberut

user Francesc Aguiló | Hace más de 10 años

A tu'l dus Ara entraré a parlar de temes que no són del pressupost ja que bàsicament és del que vostè parla. Pel que puc intuir al seu darrer comentari vostè es una persona que es troba molt pròxim de l’entorn on realitza la seva activitat la batlessa, assisteix als plenaris i veig que te molta facilitat en conèixer documentació municipal. També puc pensar que, per aquesta al•lèrgia als mentiders que vostè manifesta, es deu sentir directament ferit pels comentaris o actuacions que pugui haver duit a terme la batlessa. Sincerament pens que moltes coses es poden i s’haurien de solventar per la via del diàleg. Si aquest no és possible i vostè és una persona que es considera perjudicada en la seva activitat ho hauria de denunciar públicament i no amagar-se darrera un pseudònim amb acusacions que poden no respondre totalment a la realitat i que per mi són molt greus. No crec que sigui bo per ningú fer de bugaders. Els problemes s’han d’intentar resoldre amb diàleg obert i sincer si és possible. Estic convençut que la batlessa viu una difícil situació com a conseqüència de la duresa del paper que li fa l’oposició conjunta PP-PSOE-IV i també per haver assumit, que agraïm, de forma totalment legitima, un paper que d’entrada no estava previst i pel qual evidentment no s’havia preparat. Una situació d’estres considerable pot dur a vegades a respostes inadequades, errònies o inclús a afrontar amb no tota la veritat algunes situacions complexes. Però me permeti, i això és la meva opinió, que vostè pot considerar subjectiva – som un militant del PSM- que pensi que amb errors, -evidentment i ha alguna actuació que jo hauria afrontat de forma distinta- i vistes les circumstàncies, globalment l’equip de govern està fent una acceptable gestió. Gestió de la qual m’oferesc a parlar-ne amb vostè quan vulgui i on vulgui. No tenc com és natural totes les dades però m’atrevesc a dir que li podria demostrar que no tot és un desastre, com vol fer veure sense concretar quasi res, als seus diferents comentaris. Quan vulgui estic a la seva disposició. Som molt bo de localitzar.

user Tu'l dus | Hace más de 10 años

Francesc Aguiló, després de llegir el seu escrit no me queda més remei que donar-li una bona part de raó. El debat de la notícia dels pressupots no era el lloc idoni per treure el tema dels residus. Si ho he fet, però, no cregui que ho he fet, com vostè diu, per un gran odi cap a la batlessa sinó que ho he fet únicament i exclusiva per alèrgia. Sí, potser no ho cregui però ja fa bastant de temps que som alèrgic a la gent que diu mentides i carrega el mort als altres en lloc d'assumir les seves responsabilitats i els seus errors. Sense que serveixi de justificació, la setmana passada vaig assistir com espectador al debat sobre la pèrdua del sou de la batlessa en aquest mateix diari. I quan avui mateix he conegut de l'existència de l'informe del tècnic del Raiguer, no he pogut evitar posar-ho als meus comentaris. M'he equivocat, aquest no era el fòrum adequat, assumeixo el meu error (cosa que no tothom es capaç de fer) i per això en deman disculpes. A partir d'ara només em queda esperar que aquest tema es tracti en algun ple i que, a més, la premsa se'n faci ressò per així poder-ne dir la meva. Pel que fa als pressuposts poca cosa en puc dir ja que no en som cap expert i tampoc puc estar a la seva altura. Miri si n'estic poc empapat d'aquest tema que ni tan sols sé si el PSM (quan estava a l'oposició) va aprovar algun dels pressuposts del PSOE. Dit tot això, i demanant una altra vegada disculpes, esper poder debatre amb vostè, com més prest millor, el tema dels residus.

user Francesc Aguiló | Hace más de 10 años

A tu’l dus: Voldria contestar-vos que el vostres escrits mostren molt d’odi cap a la batlessa i la meva opinió és que no és bo escriure des de el ressentiment. Si mal no record ahir vespre es parlava dels pressuposts municipals i vostè en no tenir arguments en contra d’aquests treu a llum una gestió de fems, que si bé és possible que no estigui ajustada a dret – vostè diu que té un document de la mancomunitat que ho diu molt clar-, el que és evident és que l’actuació municipal en aquest cas no ha suposat cap pèrdua per a les finances municipals. Jo diria més el contrari. Feia guanyar diners a l’Ajuntament. Vull dir-li que La batlessa era una candidata més a la llista del PSM que va ser la més votada a Campanet i com a tal ara forma part de l’Ajuntament en substitució d’un company que va deixar el càrrec durant la legislatura. Aquest fet és molt habitual a tots els ajuntaments. No hi ha legislatura on no es produeixin baixes i a Campanet aquesta legislatura, han abandonat l’acte de regidors diversos membres del PSM, PSOE-IV i PP. Si no ho sap, li ho explic: La Llei Electoral permet que després de la primera elecció de batle, que forçosament ha de recaure en un número 1 de la llista, quan hi ha canvis el batle pot ser qualsevol membre de la candidatura. Si vostè considera legítim –jo també ho consider- que el candidat del PSOE fos batle, essent el menys votat, heu de convenir que quan el PSOE va deixar el càrrec, el PSM, d’acord amb la llei podia presentar la persona que consideràs més adequada, ja que el número 1 havia deixat l’ajuntament. Acab, ahir vespre es parlava dels pressuposts i el grup municipal del PSM va actuar d’acord a llei, i amb arguments que no van poder ser desmuntats pels grups del pacte d’oposició PSOE-IV-PP i per això, i crec que de forma enrabietada, plantegeu altres temes que ahir no estaven a l’ordre del dia.

user Tu'l dus | Hace más de 10 años

Per contestar un poquet a cada un dels missatges que defensen la manera de fer de la nostra batlessa (tot i que cap campaneter l'hagi votada, és la batlessa del poble) aniré un poc per parts. A Francesc Aguiló dir-li que no sé si té raó en la qualificació que dóna al document que es va exposar ahir al ple perqu'e sencillament ni l'he vist ni l'he llegit. El document que sí és impecable i indesmentible és el que va elaborar el tècnic de medi ambient del Raiguer i esper que es discuteixi a un dels pròxims plens. En aquest extens document queda ben demostrada la mala gestió que es va fer en el parc verd amb els residus. També queden al descobert totes les irregularitats i icompliments de contracte que va cometre la nostra batlessa. Per si això fos poc es posa de manifest els pocs escrúpols que es varen tenir per mentir i involucrar a una tercera persona (el tècnic del Raiguer) que passava per allà i res n'havia dit de l'asumpte. Això sí que és un document impecable i indesmentible.

user Francesc Aguiló | Hace más de 10 años

Crec que el document que supòs que va exposar la batlessa al plenari és impecable i indesmentible. Davant la voluntat pactada de PSOE-IV-PP de bloquejar de forma eterna els pressuposts hi calia una actuació ferma per protegir els interessos municipals I aprofitar per explicar clarament la voluntat negociadora del PSM. Els arguments així ho demostren.