user joan | Hace más de 10 años

Pobres ingenuos,Armengol es una mandada de Rubalcaba,¿no os dais cuenta?

user Mateu Planes | Hace más de 10 años

Potser Armengol no els cau bé perquè no la coneixen prou. Fa molta feina i en fa fer als seus col·laboradors més propers. No és fàcil lluitar contra una majoria del PP que malauradament la va donar el poble que va voler castigar l'esquerra d'una manera molt poc corrent. Ara ens trobem que Armengol lluita perquè gràcies al que varen fer molts votats d'esquerra l'atur ha augmentat, la protecció social ha disminuït, els beneficis socials s'han reduït, el creixement de la despesa pública s'ha destruït i els salaris han baixat i mentres els beneficis empresarials han crescut d'una manera molt notable. Per altra banda Armengol sempre ha estat a la nostra terra i defentsant-la en clau de Illes Balears (no facin demagogia amb el tema català) i en canvi Calvo va deixar les Illes per anar a fer poca cosa per Madrid. Calvo va pel dret i no consent que li duguin la contra i això és poc democràtic. Evidentment no vull fer profecies al respecte, no sé com serà el futur que depari al PSIB, però malgrat el meu suport i simpatia a Armengol, guanyi qui guanyi el país depèn del que entre tots i dic tots farem.

user Así no | Hace más de 10 años

Yo prefiero a Aina Calvo, pero no puedo permitirme pagar 2 € en opinar. Aquí es gratis. Creo que un partido de izquierdas con los tiempos que corre no debería cobrar 2 € para que los simpatizantes podamos elegir

user quizas | Hace más de 10 años

Prefiero Sin dudar la politica de Aina Calvo que no hace campaña contra el PP y se centra en demostrar que va a hacer por el socialismo... No me va la politica que en contra de la politica de los demas, odio el tu masss...

user Concís | Hace más de 10 años

Els psociates han d'aprendre que NO tothom que els critica és del pp.

user Toni | Hace más de 10 años

Anim Francina almenys ens dones ilusió pel futur.

user Bullanga | Hace más de 10 años

Ja han arribat els comentaris masclistes, ja vos trobavem a faltar, que no falti la caverna quan toca atacar a l'adversari. Cada insult més força per na Francina, vertadera preocupació del PP i de la dreta.

user empipat | Hace más de 10 años

claro: llego con minifalda.................es la unica arma que tiene........

user Pere | Hace más de 10 años

A curioso: aquest odi visceral a Armengol és perquè planta cara a Bauzà, i na Calvo no, per això prefereixen na Calvo i no soporten Armengol, i per això tots els que estam farts de Bauzà hauriem d'anar a votar a les primàries a Armengol, la meva dona i jo ja ens hem inscrit i és molt fàcil fer-ho online. Anim a tots els progresistes a fer el mateix!!!!! Per una vegada que un partit obre les portes als ciutadans hem de participar.

user psib = PSC = cataluña | Hace más de 10 años

yo cuando leo noticias sobre armengol me pongo la canción de stevie wonder don't drive drunk para amenizarla y me salen las risas fácil, vete a tu cataluña, con tu PSC que es lo que te va, lo catalán, arruix de catalans fora de ses nostres illes!