user Tots son lo mateix , privilegiats | Hace más de 3 años

S' unic ple amb aprobaçio majoritari y total es quand s' han de pujar sous , son es plens que tots es membres s' agermanen.

user Punti | Hace más de 3 años

La avaricia rompe el saco. Sólo has pensado en ti mismo y ahora tienes los resultados. No insistas más, dedícate a otra cosa. Hasta nunca.

user Dimiteix Bielet | Hace más de 3 años

Intenta pactar una sortida digne i dimiteix abans de passar la vergonya de ser tret per la policia del teu despatx. Has fet el ridícul com a batle per segona vegada. La teva política es no fer res i no donar cap problema a la gent, es més, intentes passar desaparegut i així demostrar que ho fas be. Te consideres intel.ligent però no ho ets del tot. Dones la culpa de tot als altres per així quedar tu be! T'hem calat del tot i ara ho podras veure molt millor des de l'oposició. Podras pensar molt aquests 3 anys si has actuat be o no. I la proxima vegada que vulguis pactar amb algú t'ho pensaras dues vegades abans de pensar mes amb la cadira que en el poble.

user mariando 98 | Hace más de 3 años

Una moció de censura per un polític ést humillat i vergonyos...

user a Toni, Miquel i mariando | Hace más de 3 años

Les vostrres afirmacions són les un que han perdut la condició de "hooligan oficial" i en pocs dies callaran i deixaran de fer befa pels bars de Maria. Tots sabem que a Biel Mas l'ha mogut sempre la possibilitat de tenir una paga pública i a les seves negociacions de pacte sempre ha anat a davant. Dir que convocar un ple extraordinari per aprovar de manera responsable un pressupostos després de que en Biel acurses el plaç de pròrroga de 3 a 1 mes diu molt de la vostra manera de veura la politica local. A Biel Mas la única cosa que li lleva el dormir és la pèrdua de la paga, però tranquil Biel, ara tendràs de ventatge en front d'altra gent fora oposicions que tu si cobraras atur i podràs prepara-les fora tant de trull. Aprofita,

user Miquel | Hace más de 3 años

Ai ai ai quina por que fa la crisi... tant que ara volen la cadira si o si... feis vergonya, i sisi sincers, heu forçat convocar un altre plenari per poder cobrar les dietes dues vegades.... al cap i a la fi el PP i MÉS tampoc sou molt diferents...

user Mateu | Hace más de 3 años

Amb un acord de moció, que no és ni més ni manco que la perdua de la majoria municipal per part del batle (QUE MAI L'HA TINGUDA, ni molt manco) el més digna és dimitir i no aferrar-se al càrreg. La confiança amb el consistori i amb el poble està perduda. Tot el demés es moure articles i articles de prensa que fan mal al poble i encara que no sen doni al batle també. És hora de aplegar, poc a durat aquesta etapa. Tic-tac, tic-tac. Qui serveis serveix i qui no cap a caseva. Tic-tac, tic-tac. BASTA DE VIVIDORS DE SA POLITICA. Que a Maria són dos que en tenim, un per cada mil habitants.

user Jofre | Hace más de 3 años

Y a quien interesa ...

user mariando | Hace más de 3 años

XMaria PP=Bandoleros

user Toni | Hace más de 3 años

El món ha tornat loco! Aquests de Més pactant amb el PP en són un bon exemple! 'Cadiretes veniu a mi', que ve una bona crisi i de s'ajuntament segur que cobraran! Tranquil Biel, a 2023 els hi vendrà sa seva!