user tofol | Hace más de 10 años

O sigui, que si ho entens be, lo que ara nos diuen aquests pancas des psoe, es lo matex que vé diguent es centristas des PP no? Tots dos son uns penjants de molt de cuidado.. ja ho deim en mallorqui: des collons de uns pots penjar es altras! Ja es ben hora de dexar de votar a tota aquesta panda de pocavergoñas que ja veuen que se quedaran sense cadires que expoliar. Son tots un traidors a aquestas terras nostras. Que s'en vagin a sa peninsula. No les necesitam ni volem!

user JSIB han tornat gonelles | Hace más de 10 años

I ara diran que sempre les han defensades ses modalitats. Bé, millor tard que mai. Que en viven ses Balears!!!

user Mateu Planas | Hace más de 10 años

Cal dir en primer lloc que defensar la llengua catalana queda amparat en l'article 3.3 de la Constitució. Que cal llegir el Preàmbul del nostre Estatut abans de parlar, per no dir que seruia interessant llegir-lo tot profundament i analitzar-lo. Molts debats que mantenim serien més interessants i educats. I sobretot llegir tamble l'article 4 del nostre Estatut. A partir d'aquí vull felicitar al joves del PSIB i només recomanar-lis amb educació que en facin ús de les paraules del català que parlem a cada una de les Illes. Evidentment les correctes, que "salin" i "lalin" quan toca i en el moment que toca. Per exemple no podem dir SA SEU, si no LA SEU i en canvi podem dir SA NINA no importa dir LA NINA. I per acabar no crec que aquesta decisió sigui en contra dels castellanoparlants ans el contrari, només deu ser per corregir els barbarismes d'un dels dos idiomes oficials de la nostra Comunitat, que no estaria de més que també es corretgis el castellà ja que no és diu: ER COIN sino EL COJIN per exemple. Bé, crec que no hauriem de fer foc d'aquesta bona idea.

user loloszet | Hace más de 10 años

Em sembla genial el què algú ha escrit respecte d'aquesta campanya: "Nosaltres -com diu l'anunci de les JSIB-és en català. Noltros deim noltros"

user llebeig | Hace más de 10 años

Em sembla una bona tàctica. Quan tenim un barbarisme castellà ("panessillo" o "bocata"), pot ser més eficaç difondre una variant balear ("panet") que no catalana ("entrepà"), etc.

user .. | Hace más de 10 años

I ho expliques en Castellà?

user Los Siurells del siglo XXI | Hace más de 10 años

Para que quede constancia de esa barbarie perpetrada por las juventudes del PSIB de Armengol, nos hemos permitido hacer un resumen en nuestro blog de la fuerte contestación que han tenido los mallorquines a ese intento criminal contra nuestra lengua, contra nuestra historia, contra nuestra identidad balear, por parte de esos desalmados y vendidos (o bien pagados). http://siurellsdelsxxi.blogspot.com.es/ P/D Continuaremos defendiendo Mallorca de esos invasores con el espíritu de Cabrit y Basa. Visca Mallorca! Visca lo Mallorquí! Visca las Balears! Visca el regne de Mayurqa!

user Aura | Hace más de 10 años

Apenas aparece una noticia referida a nuestra lengua, parece tiren carnaza a los tiburones. Vamos a concretar: somos baleares, no catalanes. Hablamos una modalidad del catalán, no balear. Y dejémonos de insultos que si "arruix", que si "barco de rejilla", que si "abajo Cataluña".Igual que hablar castellano no hace español a un argentino, tampoco existen ni el uruguayo (como lenguas) ni el chileno ni el mejicano, ni el cubano. Dediquemos los esfuerzos a otras cosas.

user Andreu | Hace más de 10 años

tengodos amigos queen cada conversacion me corregian mis "barbarismos", hasta que un dia les dije: "¿ no teneis nada mas interesante para conversar?, me aburris"

user Llonguet | Hace más de 10 años

UH sol treure cada dia una notícia amb la paraula "català" o "Catalunya" per així atreure comentaristes reprimits que se passen el dia insultant. Tot sigui per la publicitat!!