user tumbet | Hace más de 10 años

L'any vinent poden acabar al port i els qui pertoqui vagin pujant al vaixell de rejilla si es que hi caben

user madre preocupada | Hace más de 10 años

Varias décadas a la cola en cuanto cualquier ratio de calidad en la enseñanza de la isla. Varias décadas gastando mucho más dinero por cada estudiante de centro público que lo que gasta cada estudiante de centro privado. Varias décadas con mejores resultados académicos de esos alumnos de centros privados que de los alumnos de nuestros caros, caros centros públicos. ¿el problema es el dinero o los funcionarios? Tras escuchar a los representantes de estos funcionarios decir que ellos están orgullosos de sus resultados y de su forma de hacer las cosas, que quieren seguir igualitos, igualitos, derrochando nuestro dinero sin avanzar, lo tengo bastante claro ¿los demás no?

user Força docents | Hace más de 10 años

Endavent docents, més d 100.000 persones estam amb voltros, a les properes eleccions el pp no treurà ni la meitat de vots. Sou els heroins del moment, gent que lluita pel futur dels nostres fills.

user mare | Hace más de 10 años

Estimat fill, el Govern et vol ignorant, l'Església submís, els empresaris explotat, els bancs endeutat, la justícia empresonat... Per això, quan et deman que estudiïs, és perquè et vull lliure. El coneixement és la millor arma

user x | Hace más de 10 años

Una societat que no respecta els seus mestres i professors està condemnada a la barbàrie i a la misèria. Són químics, historiadors, filòsofs, matemàtics, que s'han passat mitja vida estudiant i qualque cosa sabran. I això mereix un respecte. El nivell educatiu es millora aprenent matemàtiques o biologia en una llengua que entenguin els alumnes. I l'anglès s'aprèn estudiant anglès (també amb la TV, cine, etc.). Però ara en Bauzá vol enfrontar els pares amb els docents per la seva obsessió nacionalista amb l'espanyol posant l'anglès com a excusa. També es pot ser analfabet en anglès. Però en Fluxá li va dir a en Bauzá que volia cambrers que sabessin anglès (no sé per què no alemany, que p'entura a Mallorca és més útil), però si els exigís un cicle mitjà als seus treballadors, veuríeu com aviat s'acaba el fracàs esolar. El problema és que els hauria de pagar molt més i això ja no li va bé. L'educació també depèn dels pares, dels governants, dels empresaris... no només de l'escola. Si la lectura predilecta d'en Rajoy és el Marca i si en Bauzá no sap ni qui és na Carme Riera, com punyetes voleu que els alumnes vulguin estudiar?

user natalia | Hace más de 10 años

Estos docentes (no todos) han perdido el juicio, que manera de hacer el ridiculo, poco a poco ellos mismos estan haciendo que padres y propios compañeros docentes se den cuenta de la gran mentira que ha sido su justificada " lluita i vaga pel bé des nostres alumnes"

user djco | Hace más de 10 años

Els professors es queixen un dia sí i un altre també, però tenen feina fins a la jubilació i amb un molt bon sou. ELS TREBALLADORS DE LA COCA-COLA ES QUEIXEN PERQUÈ ES VAN AL CARRER i segurament molts d'ells no tornaran a trobar feina mai més. Aquí està la diferència entre uns i altres...

user arnau | Hace más de 10 años

Jo hi ha moltes coses que no entenc, però aquí hi va una: tota Palma està plena de pintades d'Arran, moltes de elles a locals particulars, a tendes que han de obrir cada dia, pintades que ells mateixos reivindiquen a sa seva web, no s'amaguen de res. Arran son les joventuts d'ERC. Jo me demano, perquè no se'ls fa pagar sa neteja de totes aquestes pintades?? Per altre banda, com es que mesclen es tema de sa llengua amb es comunisme, feminisme i paisos catalans? No son un sindicat d'estudiants, son independentistes catalans, independentistes que per cert varen obtenir l'1,05% dels vots a totes ses Balears, crec que tenen 3 o 4 ajuntaments amb representació. No saben respectar ses regles democràtiques? A una de les seves pàgines de referència, contrainfo.cat, vaig llegir un dia un article relatiu a unes pintades que qualcú va fer a la seu de l'OCB, deien que era una resposta feixista. I totes ses seves pintades, no ho son??

user joan | Hace más de 10 años

Aquests són la pròxima promoció de mestres per als nostres fills si no es prenen mesures, així anem en aquest País

user wilfredo Juan | Hace más de 10 años

Disculpa Mallorquinaindignada pero estamos en España y se habla el castellano. No tengo porqué saber otros dialectos del castellano como son el catalan, el vasco, etc. Menos mal que ahora ya no tengo que rotular mi empresa en catalan ni saberlo. Viné a España porque hablan el mismo idioma que yo. En Rusia hace mucho frio y son comunistas.