user Jaume | Hace más de 10 años

Mallorquina, si el vigilant jurar guanya 700 euros és perquè l'amo de la empresa que el contracte s'en queda 700 o 800 euros de benefici industrial. Sense contar les comissions que paga als polítics per donar-li el contracte. No vos enganeu, privatitzar dir caríssim, i permet donar feina a afins sense cap impediment.

user Mallorquina | Hace más de 10 años

Per "mallorquí": si fas oposicions i aproves no entres a un borsí. Prens possessió del lloc al qual has opositat. A un borsí t.apuntes i te criden quan és necessari cobrir aquesta plaça i pot esser com a personal funcionari interí o com personal laboral. Els processos normals son aquets però pot esser que al Consell actuin com volen. Venga, que tothom sap com funciona aquesta entitat. A l.administració estatal no s.atreveixen a opositar, per qualque cosa serà.

user raixa | Hace más de 10 años

Hem de guardar el cap fred i pensar amb xifres. Som només un milló d'habitants i busques, l'equivalent de certes ciutats, amb un Parlament més quatre Consells insulars. Sense tocar al nombre d'entitats, per ventura es podria reduïr el nombre dels representants.

user curial | Hace más de 10 años

No es tracta de problemes greus, emperò de les competències no són clares, de vegades, per a coses molt concretes. Hi ha refugis del Govern i també del Consell; hi ha biblioteques del Consell i d'altres municipals. Segurament, hom pot trobar dobles competències en altres terrenys més substancials.

user Lluc Maria | Hace más de 10 años

Segons la política que fa el senyor Bauzá, tots els mallorquins, els eivissencs, els formenterers i els menorquins mos hem de reduir a la mínima expressió. Tot per UNA, GRANDE i LIBRE. Però per ventura li sortiran els comptes errats. Aquests poble encara té ànima.

user Sinvergüenzas | Hace más de 10 años

Como es habitual en la derechona balear, mentirosa y corrupta, esperará a estar en la oposición para "exigírselo" a quien gobierne en ese momento. Ahora puede esperar. Como lo gobierna el PP.

user viva mallorca viva bauza | Hace más de 10 años

ojalá desaparezca el consell y todos sus funcionarios a la calle

user mallorqui | Hace más de 10 años

Per na "mallorquina". Tonteria es el calificatiu per un fet o descripcio errat, incert. Tont@ es el calificatiu per la persona que diu "tonterias". Un ordenança cobra 1200€, les uniques cartes que veu son les de la correspondencia i per cubrir un lloc d'ordenança has de fer unes oposicions i entrar dins un bolsi. Lo que has dit no es cert, aixi que... En mallorqui deim BENEIT O BENEITA

user consell, uib, bomberos... | Hace más de 10 años

lo que tienen que hacer es cerrar edificios de la UIB o quitar ya los prefabricados de metal que aquello parece una historia de miedo, y encima cada edificio con una tonelada de bibliotecarios, de conserjes, limpiadores, en vez de estar centralizado y hacer turnos en cada edificio o poner pantallas indicadoras o una maldita biblioteca central que ya se pidió en 1993 y llevan 20 años incrementando plantilla catalanista, y los bomberos igual, y todas las policías locales, que llevan hablando desde 2001 de la policía balear unificada y luego tenemos lo que tenemos...

user sobra | Hace más de 10 años

A la "mínima expresión", no. Sencillamente, debe desaparecer. Sus funciones las puede hacer perfectamente el Govern Balear. Sobra totalmente y ellos lo saben, pero con tal de tener puestos de trabajo (para ellos), lo mantendrán hasta el fin de los días.