user miquel dragoncito | Hace más de 10 años

Al menos "Bauzá" declara públicamente más financiación para Baleares y dice No a las prospecciones. El culiparlante Antich estaba calladito como una tumba cuando Zapatero daba nuestro dinero a andaluces y catalanes y dijo Si a las prospecciones. Zas one punch....

user Bla Bla Bla | Hace más de 10 años

Mas, a pesar del pollo que ha montado, no ha conseguido una mejor financiación para Cataluña. No creo que Bauzá, con su sumisión a Madrid, consiga nada. Mientras, solo o acompañado de otros barones populares, nos deleita con algunas declaraciones bonitas.

user La Seva Defensa | Hace más de 10 años

Som la comunitat que, proporcionalment, més aporta i menys rep. La nostra sanitat i la nostra educació són les més mal finançades. Han posat la nostra llengua per darrere de la castellana dins ca nostra i no poden sofrir la senyera que el rei En Jaume va dur a Mallorca. Es fan un parell de fotos devora unes sobrassades, diuen quatre dois només aptes per a ments sectàries i /o poc preparades i / o agraïdes i exploten l'anticatalanisme, quan qui fa parts i quarts i qui té la pella pel mànec a l'Estat no són precisament els catalans, que quasi estan tan fotuts com noltros. Aquest és un estat al servei de la majoria demogràfica castellana i els escolanets que ells tenen posats aquí no defensen el poble de Mallorca, sinó que defensen els seus interessos personals.

user Toni | Hace más de 10 años

Només li falta dir "Dejad que los niños se acerquen a mí"

user niñotia | Hace más de 10 años

Soy Andaluz de nacimiento, y en cinco años que estuve en las islas Baleares aprendi amarla, y cada vez que quieren hacerle daño me revelo (como en el caso de las prospecciones) y si ahora estuviera hay me manifestaria con todas mis fuerzas, no estoy dispuesto a permitir que atenten contra las ISLAS , de ninguna manera. y dicho esto ¿quien es mas Mallorqui, Bauza o yo? dejemonos de pedigri, y digamos todos a una NO A LAS PROSPECCIONES

user HHt | Hace más de 10 años

Hens hem de plantetejar seriament s'independencia, aixo es una farsa

user a crivell | Hace más de 10 años

Antoni Mª Alcover era un capellà manacorí i autor de les Rondalles i Joan Alcover era un escriptor i misser palmesà i és l´autor de La Balanguera, el nostre himne encara que varen ser contemporanis i es coneixien. No vos ensenyen això a les conferències literàries del Sirculo Valear?

user Somera Rossa | Hace más de 10 años

crivell: Les Rondalles les va recollir Mn. Antoni M.Alcover. Joan Alcover és un altre personatge. Idò sí, pot avergonyir-te de ser un gonella, perquè els gonelles fan com tu. Mesclar ous amb caragols i no tenir idea de res.

user Història de fa tres quarts d´hora | Hace más de 10 años

Els ultradretàns que no volen la nostra llengua es diuen gonelles perque, quan es van sotmetre a votació d´entre unes quantes cançons populars la que era més adequada per ser el nostre himne, ells que eren uns nostàlgics del Franquisme que no volien autonomies,, protestaven perque volien que el nostre himne fós En Pep Gonella, cançó que evidentment no estava proposada per ser ordinària,i barroera i sense contingu, i començaren a dir-se gonelles ells mateixos . Ara protesten,però el qualificatiu és de la seva collita.

user Concís | Hace más de 10 años

La guarda de polls entrats en costura ahir feien com si vetlassin pels interessos de la nostra comunitat tots vestits de gala per al lliurament dels Ramon Llull.