user clio | Hace más de 3 años

No conec el cas de Selva, emperó trob que els ajuntaments solen construir massa a les afores els equipaments sportius o escolars, per ventura per no pagar massa car el terreny. Es normal i ecològic d'haver de prendre es cotxe per anar a la'escola o a la piscina? He vist de vegades piscine quai buïdes.

user Seguretat nul.la | Hace más de 3 años

Me pareix molt be fer una escola nova, es ben necessari millora el poble. Pero crec que també s'hauria d'invertir en seguretat. Hem perdut tota la plantilla de policia i no veig que el batle hagui fet res. Es ben necessari fer una bona inversió en dur policies per millorar el nostre poble.

user blablablano hechos! | Hace más de 3 años

Segons a on expropien a preu de patató i al llogueret que vol ajuntament compren a preu de Formentera. No vos enganeu bona gent, aquests 280.000 € no és el preu de una quarterada, és el preu dels 7 o 800 vots que garanteixen sa vara de mando. Aquests selvatgins de llogaret sempre han sabut fer bons negocis cooperativistes i moscariencs, biniamers i selvatgins no saben veure que els tenen venuts per por a perdrer sa cadireta de la sala.

user enfadat | Hace más de 3 años

Sa qüestió era vendre sa finca a preu de canari jove. ¿Per fer s'escola, aparcament o parc etnològic? Que més dona. I encara l'aplaudim. Chapeau pel venedor que ha fet el negoci i pel batle que es penja ses medalles

user Ciutadana indignada | Hace más de 3 años

I mentrestant a Selva s'escola amb aules i passadissos apuntalats i s'ecoleta que cau. Esper que en acabar d'arreglar Caimari comenci amb els altres pobles

user Ya se verá , cuando sea tarde claro | Hace más de 3 años

279.000 eurazos ¿ Esto es precio de mercado ? Hummmmmm , no me cuadra .

user * | Hace más de 3 años

A aquells que posen en dubte aquesta compravenda, això va sortir a concurs públic fa uns mesos i va quedar desert. Qualsevol propietari amb un solar a Selva i unes característiques concretes s'hi podia haver presentat, i ningú ho va fer. Per això, d'acord amb la llei, se fa ara una compra directa.

user Molt bé | Hace más de 3 años

Molt bé senyor batle, enhorabona per la seva bona gestió , sort que el poble va fer fora els incompetents que van forçar la traïdora moció de censura, enhorabona també a tot el nou equip de govern

user Valella independent | Hace más de 3 años

S'Escola de Caimari, si no està feta ja, ès per que s'ajuntament no ha volgut. Que no venguin en beneitures, que això ja estava tot arreglat. - Segur que que aquest import pagat per un sòl rústic i un trocet d'urbà (que no s'hi pot fer res), està a preu de mercat ? - Segur que la prioritat, no ha estat tenir content a algun amiguet den Rotger, que ja se li havia promès fa anys aquesta compra ?

user Galigula | Hace más de 3 años

y ¿?¿?¿? quien sera el vendedor ?¿?¿? pregunta interensaaaaateeeee . . . . . .