user Yo | Hace más de 3 años

Espera sentado. Catalán, inglés, alemán, francés, italiano, portugués, pastun, kazajiwtani y lo que se te ocurra, con la que está callendo te has parado a mirar si limpian o desinfectan el aeropuerto.

user Au | Hace más de 3 años

El nostre aeroport és lamentable, i punt.

user Joan | Hace más de 3 años

Josep Miquel, no entenc la submissió d'una part del poble Mallorquì amb Catalunya, a València aixó no passa, ells estan ben orgullosos de la seva llengua, el valencià. Jo no escric en mallorquí perquè sóc català però li puc garantir que si fos mallorquí escriuria amb molt d'orgull en mallorquí.

user Anonimus | Hace más de 3 años

@Juan Carlos. La lengua propia de las baleares es el mallorquín? Ole, Ole y Ole. En Menorca también?

user Xus | Hace más de 3 años

No entenc a aquesta persona, arà mateix no deberies centrar-te en temes tan absurd com aquest, Primer de tot, hem de lluitar tots per exterminar a aquest virus, i segon, tu com a poític, dona exemple i baixa't el teu salari per ajudar a les famílies més vulnerables.

user Lliure | Hace más de 3 años

SA nostra llengo no es es català es, ES BALEAR Es ses Balears no Buscam per Sota perque Cercam per baix, no llançam perque tiram, No marcham perque mon enam, No pagam en diners perque pagam en dobers o dublers No bebem bi a la buit , perque bevem Vi a las vuit Jo SOM Balear i no SOC ( Català ni Castella) Bon hora baixa o Bon cap vespra

user pamboli | Hace más de 3 años

Cada vegada que s'ignora la nostra llengua, s'incompleix la constitució. On són els constitucionalistes?

user llosca | Hace más de 3 años

y yo que pensaba que con el covid se habían marchado todos los forasteros,,,, pero no veo que están todos aquí comentando,,,

user joan | Hace más de 3 años

Amb tants comentaris l'únic que heu demostrat és que el CATALÀ segueix ben viu i vibrant a les illes. Gràcies a tots i totes els que col.laborau perquè així sigui i pels segles dels segles.

user Josep Miquel | Hace más de 3 años

Joan, lamento informa-lo que el que aqui anomenam mallorquí es llengua catalana, l'hi agradi o no. Ara si tan segur està vol possar messions li dono aventage 10 a 1 i la xifra que vulgui a que no troba una sola iFacultat de Filologia entre totes les universitats de tot el mon que li faci un certificatoficial i signat per el Dgà que digui lo contrari. Que te pietra? Per cert vegent com l'utilitza vosté es evident que es un ardent defensor del mallorquó just que no ho sap fer en mallorquí i ho fa en castellà ja que l'estima molt peró ni el degue aprendre a escriure ni el utilitza. Bravo Campeón, peró tornem a les messions, aceppta? Davant notari perque el gonellum no es gaire de fiar.