user tono | Hace más de 10 años

Jamas PPSOE. Si los volvemos a votar, es que no hemos aprendido nada a lo largo de los 40 años de democracia. Estos dos partidos solo sirven para tener al pais anclado en el siglo XVIII y para fomentar la corrupcion mas absoluta.

user Scorpio | Hace más de 10 años

Elecciones anticipadas YA!, no se puede consentir que se destrocen las Baleares y el levante peninsular por la avaricia de esas ratas de cloaca.

user indígena | Hace más de 10 años

TIL, llei de símbols, espoli fiscal, sondejos de petroli... Algú encara dubta de que les Balears som la darrera colònia del que fou l'imperi espanyol i de que en Bauzà és el nostre virei de torn.

user Chicho | Hace más de 10 años

NO a las prospecciones,al PP le interesa solo el dinero.Eivissa diu NO.

user Pegasso | Hace más de 10 años

Bauza! Ataca a Rajoy o pierdes mi voto! Que siempre he votado al PP! Que sino en las próximas elecciones votare a PI!

user Disfruten de lo "votao, rajoyos!" | Hace más de 10 años

Encara us passa poc, al Eivissencs que els vàreu votar vull dir. Perquè qui encara no hagi vist que el PP no s'estima aquesta terra, aquesta cultura i llengua, aquesta gran Illa que és Eivissa –que no Ibiza, sinònim d'explotació a la carta per Matutes i succedanis– és que no té dos ulls al davant. Els qui vàreu votar el PP vàreu demostrar que ja èreu uns traïdors llepaculs a la nostra illa. Ara és demostra que sou un traïdors llepaculs ignorants. De la vomitera que feu, fa ganes que es facin les prospeccions, que s'acabi aques model insostenible del turisme suïcida i que rebenti tot ja d'una. PER UN CANVI DE MODEL ECONÒMIC I ENERGÈTIC A EIVISSA: NO A LES PROSPECCIONS, NO A MATUTES, NO AL PARTIT POPULAR, NO AL TURISME DE MASSES.

user Poca Vergonya | Hace más de 10 años

Aquest senyor no té vergonya,!!!!!! Vaja prenda de presi que tenim, és el hazmereir de tot Europa, y supera l'extrema dreta inclús de França amb les seves polítiques franquistes. Només governa per les multinacionals. Mai més tornar votar pp!!!!!!! de Bauzà millor no parlar-ne, perquè encara és pitjor que aquest. Hem de votar partits de Balears que defensin realment els nostres interessos. I no partits com el pp que només defensen lo seu.

user tercios viejos | Hace más de 10 años

Juro por mi espada que no vuelvo a votarte nunca más. Juro por mi honor que la próxima vez voto a MES. Por lo menos no me pueden traicionar.

user Dimissió | Hace más de 10 años

Les prospeccions estuc segur que no es faran, però no perquè el pp li importi el més mínim el medi ambient, de fer són els majors depredadors i destructors de territori de la història de la humanitat, sinó perquè saben que se pegaran un batacazo electoral enorme, i si a més es fan les prospeccions no els quedarà ni un sol vot a Balears. Rajoy dimissió, Soria dimissió, Bauzà dimissió.

user Concís | Hace más de 10 años

Votar nacionalisme espanyol mos mata.