user EMS | Hace más de 10 años

ALEX FENOLL y usted representa a la empresa SHAREISFASION ? Me da la impresión de su ¨OSADIA¨ de negar el saludo al príncipe le va a costar caro en los resultados de su compañía. POR QUE HA ESTADO EN PRIMERA FILA SI NO QUERIA SALUDAR AL PRINCIPE? ME PARECE PATETICO QUE ESTE PERSONAJE PUEDA ESTAR REPRESENTANDO A UNA EMPRESA Y MUCHO MENOS AL PUEBLO CATALAN QUE TENGA SUERTE

user xavier | Hace más de 10 años

L'Amo de sa carabassa (perquè això és el que tens damunt les espatlles), català ho seras tu si així t'ho sents, no generalitzis. I ja que ets tan amic del dret a decidir, suposo, estaras d'acord amb què als balears ens deixin decidir també si volem formar part d'aquest món de Yupi al que anomenau Països Catalans. És lo menys que es pot demanar a gent tan democràtica com vosaltres. O és que nosaltres haurem de empassolar-nos sense discutir, com t'ho descriuria, una mena d'Anschluss, segons les costums de la Alemanya dels anys 30?

user kuku | Hace más de 10 años

Lamo carabasa tu eres español tanto si te gusta como si no

user kuku | Hace más de 10 años

ese personaje queria tirarse de los mocos con mas,al que se le puso cara de bobo acomodado, al ver el desaire. no soy partidario de la monarquia pero la educacion ante todo ,que es lo que falta a los separatistas .podeis consultar lo que querais condado de aragon,pero cataluña es y sera de españa

user l'amo de son carabassa | Hace más de 10 años

De malparits encara n'hi ha més i açò és molt pitjor.

user Juan | Hace más de 10 años

Este Fenoll,no es mas Fantasma porque no entrena y luego dicen que no entienden que haya fobia contra los Catalanes,pues este Fenoll es la respuesta.

user De mal educados hay un montón | Hace más de 10 años

De mal educados hay un montón en todas partes, es una desgracia humana.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 10 años

Jo l'hi don sa mà a qui em dona la gana i el princep no està entre els meus amics i açò no és ser mal educat, açò és dignitat, aquest pijo mocòs no es mereix ni el més minim dels meus desprecis.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 10 años

Al meu poble i no es pretensió Tinc molt mala reputació Que faci el ganso o no pari mai Passo per ximple, això rai! Que potser destorbo alguna persona Anant fent per 'llà on ningú se n'adona? I es que la gent no aprova qui Tira per un altre camí No, la gent no aprova qui Tira per un altre camí. Tots em critiquen en passar Fora dels muts, no poden parlar!

user camada | Hace más de 10 años

A Alaró, el rei català Anfòs II se va prendre molt més malament el desaire que li van fer els cavallers mallorquins Cabrit i Bassa. No hi va fer prova de cap sentit de l'humor.