user guillem | Hace más de 3 años

Abandonar les inversions pendents en transport ferroviari, es continuar en la línia d'augmentar els problemes ambientals de les Illes, amb l'únic objectiu de satisfer al sectors dels fabricants i concessionaris d'automòbils i els constructors d'autopistes i destructors de territori.

user Kelitosh | Hace más de 3 años

Al Antoni, obsessionat amb els fixes discontinuos, el mallorqueta i ara amb els docents, que será lo pròxim? Penses que aqui l'unic que ha estudiat, fa feina i s'aixeca prest ets tú? Fes-t'ho mirar anda.

user Contribuyente | Hace más de 3 años

O sea, habrá aumentó salarial para los funcionarios vía complementos, pero nuestras calles se quedarán con las hierbas sin quitar y sin asfaltar. ¿Es así o no?

user Pere | Hace más de 3 años

Mestres o professors com vos agradi mes , per jo tot es lo mateix , mestre!! Crec que un poc d esforç si podríeu fer !! a primària hem estat 100x 100 abandonats i a infantil 3/4 de lo mateix !!venga ànims!! Ve un hivern complicat , però si feis un esforç crec q podreu girar sa truita

user Currant contribuent | Hace más de 3 años

Comença sa festa i es ball, me sap molt de greu pels funcionaris sanitaris perquè no s'ho mereixen, però molts de funcionaris i mestres d'escola vividors veig jo per aquí, que es creuen tenir els sous garantitzats de per vida com els de les caixes d’estalvis es pensaven tenir fa 10 anys i ara sa meitat estàn a s’atur, ells es creuen estar al marge, però quan això se’n vagi a la merda, i anirem tots, i serà quan Europa retai els sous un 50% dels funcionaris i pobres pensionistes com a Grècia i Portugal fa 10 anys, llavors els a cridareu els turistes. Quan sa vaca estigui morta d’on xuparau ses paparres.

user Brou | Hace más de 3 años

Armengol, está llegando tu hora. Acuérdate de tus campañas contra Bauza por los recortes que tuvo que aplicar con la crisis anterior. Ahora veremos tus artes de estadista para salir de esta con los mínimos daños. Un consejo: empiece por recortar en su propio gobierno y todo el organigrama que cuelga de él; y no es pura demagogia es practicidad y ejemplaridad para ganar credibilidad. Si mañana hubiera urnas para votar, estas serían su tabla de salvación para continuar ejerciendo de oposición y aferrarse cuatro años más al salvavidas de la política, eso sí, desde el banquillo.

user Risk | Hace más de 3 años

Poreu començar per voltros i es vostres enxufats.

user C. | Hace más de 3 años

A Antoni. No, evidenement el mes d'agost no soc a l'escola, però si hi he anat durant TOOT el més de juliol, perquè el curs no es prepara sol. Si jo no vaig un dia a fer feina i no justifico la falta al meu equip directiu, tampoc el cobro, no sé qui t'ha fet pensar el contrari. Vols dir que tu no tens vacances? L'administració t'explota? Idò denuncia. Jo compleixo amb el meu horari. No és culpa meva que comenci a les 09:00. He d'anar a l'escola abans perquè tú comences a les 06:30?? No sé si tenc barra o no, només te puc dir que els comentaris com el teu fan llàstima. El despreci que demostres cap a la funció docent és deplorable. No sé quina experiència has viscut però és una llàstima que pensis d'aquesta manera. Tampoc sé quin superpoder tens tú per a que se't consideri millor funcionari que a la resta, perquè t'aixeques més prest ets millor persona? La universitat està oberta i les oposicions també, si tanta enveja tens de l'horari dels mestres, ja pots començar a estudiar.

user Maria F. | Hace más de 3 años

En Emaya conozco a muchos trabajadores que de 7 horas de trabajo diarias efectiva sólo hacen 1 hora al día (y no sólo son los sindicalistas). Las 6 horas restantes entre bar y arreglar asuntos personales y paseos con el coche o camión de empresa ya han hecho el día y ganan mucho más que un auxiliar de enfermería y más que 1 enfermero que son los que han estado en primera fila tratando a los pacientes con COVID, a parte de todo lo que hacen y estos si han estudiado.

user Claudio | Hace más de 3 años

Creo que no somos conscientes de la que se nos viene encima, y con la classe trabajadora dividida y enfrentada la crisis aun sera mas dura. Solo asi se entiende que lo que piden algunos trabajadores no es tener trabajo, mantenerlo o ganar un poco mas, sinó bajar el sueldo a los maestros y quitarles las vacaciones. Asi no iremos a ninguna parte y nos seguiran pisando como siempre.