user @R.S. | Hace más de 3 años

Este pasa por saltarse las advertencias constitucionalistas, fugarse de la justicia dejando en prenda a sus colaboradores.

user Farruquito | Hace más de 3 años

todavía no se ha quitado el gato muerto que lleva en la cabeza?

user Setet | Hace más de 3 años

Siset, sa corruppció és sa lacra més gran que hi ha, Entre tots es que roben i han robat ens han deixat una societat mediocre Qui deu guanyar a corruppte? el pp? el psoe? la casa reial? o sa família reial catalana del rei Jordi I Pujol. sa reina mare superiora la collares Marta Ferrussola i hasta i tot amb el príncep hereu Jordi II Pujol Ferrussola, amb l’infant Oriol i tota sa colla de sa canaia Pujol per seguir sa gran dinastia. Tú també tens molta memòria històrica sectària, dous ser un alumne avantatjat de matrícula d’honor de sa nostra comunitat educativa de sa nova escola catalana corrupta de’n Jordi Pujol, verda adoctrinadora sectària de sa falsa memòria histórica. Vergonya cavallers, vergonya. Ens surten massa cars.

user Rafa | Hace más de 3 años

Que venga a España a buscar el acta 😁

user DON GUALDO | Hace más de 3 años

Al Caribe s'ha fugat el campechano, ....ai jajaj el món sencer se'n fot d'Espanya. Quanta caspa. I per aquí tenim important de fora el doble den Lauren Postigo fent el pellasso. Si no vos agrada com som, partiu!!! Anca es Castilla diuen, no?

user siset | Hace más de 3 años

Els presos polítics del procés només reafirmen la imatge de que a espanya no s'ha superat la dictadura. Entre exiliats i monarques corrupptes, donam una imatge internacional que costarà molt dignificar

user .pa | Hace más de 3 años

Au, idò! Jxcat i el votants tots amb sa maleteta cap allà on ha fuit el seu president! Tot arreglat...

user Felip VI de Borbó | Hace más de 3 años

Aquets són els nous valents independentistas de saló, que vàren possar es nins, dones i padrins devant sa policía per rebre, mentres ells miraven desde es despatxos, i ara ploren desde ses presons de luxes privilegiats. Revolucionaris cantamañanas, gallines que corren després de crear una República minutera anomenada sa breu i ridícula república, sent ridiculitzats internacionalment i sense rebra es recolzament de cap pais democràtic del món, ara es dediquen a fer gintònics amb el valtònyc, quin nivellasso, súbdits de sa monarquía Belga, o están a presons de luxe en tota casta de privilegis. Es nostres autèntics independentistes mallorquins morian per sa causa, això eren uns dirigents autèntics i que fa del poble mallorquí poder anar orgullós i amb es cap alt per tot el món, mentres altres amaguen ses seves vergonyes diguent MES mentides que veritats. Amb aquets polítics i adoctrinadors mai no seràn res MES que una regió de subdits de sa gran nació del reine dÈspaÑa plural i diversa.

user Felip VI de Borbó | Hace más de 3 años

Amb aquets polítics i adoctrinadors mai no seràn res MES que una regió de subdits de sa gran nació del reine dÈspaÑa plural, diversa, democràtica i galant de ses llibertats.

user R.S. | Hace más de 3 años

Bueno, éste al menos pasa por las urnas. El emérito ni eso.