user @Kendu | Hace más de 3 años

Equiparar lo de Alsasua con lo de este jugador es un agravio comparativo. Quienes agredieron a los guardia civiles eran abertzales, que justifican los crímenes de ETA y homenajean a los etarras excarcelados. Esto si que es un delito de odio y quien lo justifica es de la misma calaña que los agresores. Lo de este jugador sólo es una broma o declaración de mal gusto y desafortunada y no es justo castigarlo de la misma manera. No todo es igual.

user Putifar | Hace más de 3 años

Han suspendido a un jugador que ni siquiera estaba fichado¿cómo se entiende esto?

user Jmf | Hace más de 3 años

Que el jugador del sporting se dirija al colectivo LGTBI llamándoles enfermos, pues la verdad está mal muy mal, se merece el correctivo.

user antifeixista | Hace más de 3 años

recordar a alguns cromanyons que la homofòbia és un delicte d'odi que està tipificat, tal com el racisme o la violència de gènere.. .

user llosca | Hace más de 3 años

molt ben fet

user Manda huevos | Hace más de 3 años

Señores y señoras al gremio hey no se le puede decir nada ,pero ellos pueden insultar y faltar porque la libertad de expresión se hizo para ellos ,manda huevos tanto imbécil junto ,

user Josep Miquel | Hace más de 3 años

Mateu es evident que vosté ni sap d'esports ni te cap tipus de empatia, evidentment a voste no el fitxarà cap equip. I miri inclus si perden tots els partits, que serà que no perque algun jugador que diu aixó no es més que un trasto perque no te cap, hauràn actual correctament, clar que si voste es un fanatic on els resultats son lo primer igual era un del pares que donaven exemple no fa massa a uns quants camps de futbol, i d'aqui el seu comentari

user Josep Miquel | Hace más de 3 años

eladio doncs si ben igual que a qualsevol empleat que incumplesqui els seus deures, deixant apart que no es pot comparar que sigui un treball el jugar a fiutbol, segurament es tant curt jugant a futbol com lo que pensa, mes que res perque aqyuesta gent homofoba no pensa, i el mes important a qualsevol esport es el cap.

user Josep Miquel | Hace más de 3 años

Es exactament el que han de fer tots els Clubs Esportius en casos aixó. Molte ben fet, i ara ja es cosa de l'Associació Ben Amics si volen dur-lo davant un Tribunal, vía Civil o Via Penal o ja els hi basta amb aixó. I segurament seràn molt mes persones que aquest trabucat i els que encara l'aplaudeixen. Doncs els homofobs vos haureu de fotre.

user @tuateu | Hace más de 3 años

Al contrario el deporte está lleno de cromañones