user josep | Hace más de 3 años

los colonizadores españoles ya estan en marcha , asi no se arreglan las cosas,el IMPERIALISMO DE ESPAÑISTAN no tiene limites.

user pamboli | Hace más de 3 años

Algú me pot explicar d'on vé el gonellisme? puc entendre els espanyolers peninsulars que ens volen colonitzar, no m'agrada però la colonització és un fet comú a moltes zones. Ara bé, el gonellisme, gent en contra de la seva cultura per afavorir els colonitzadors castellans (amb qualsevol teoria de bar avalada per distints cunyats pseudointelectuals) me costa més d'entendre. És com el síndrome d'Estocolm

user Independentista | Hace más de 3 años

Josep Miquel, veig que ets un alumne aventatjat de ses escoles de sa nostra comunitat educativa de sa nova escola catalana corrupte de’n Jordi Pujol, verda adoctrinadora i sectària de sa falsa memòria històrica, i que es pensen que el món s'acaba en els seus imaginaris Païssos catalanas, te convendria veure un poc MES de món i vories es poc nivell educatiu que tens. Jo entenc que a sa teva edat estiguis descobrint una part important de sa autèntica història de Mallorca és per estar un poc trestornat. Ets MES curt que unes mànigues de un guardapits.

user Independentista | Hace más de 3 años

Josep Miquel, els Almogàvers eran mercenaris de ses forces d’ocupació nacionals catòliques faixistes catalanes invassores del reine independent de Mallorca, fent famós es seu crit de guerra: Desperta, ferro!, que proferien abans d'entrar en batalla, alhora que donaven cops a ses pedres amb es ferros i ses llances, eren com a bèsties tarades. Aur! Aur! Desperta, ferro! Deus aia!...Veyentnos sols venir, los pobles ja flamejen: veyentnos sols passar, son bec los corbs netejen. La guerra y lo saqueig, no hi ha mellors plahers. Avant, almugavers! Que avisin als fossers! La veu del somatent nos crida ja a la guerra. Fadigues, pluges, neus, calors resistirem, y si'ns abat la sòn, pendrèra per llit la terra, y si'ns rendeix la fam carn crua menjarem! Desperta ferro! Avant! Depressa com lo llamp cayèm sobre son camp! Almugavers, avant! Anem allí a fer carn! Les feres tenen fam! Lo de "a por ellos" era una broma devora aquestes bèsties tarades que sembraren de sang es camins de Mallorca.

user MANUEL | Hace más de 3 años

BUENOS DÍAS. RESULTA, QUE EL PAÍS SE GASTA MILES DE UROS Y HORAS Y MESES, EN JUZGAR A LOS GOLPISTAS Y AHORA LOS CATALANES A LOS CUATRO DÍAS COMO QUIEN DICE, LOS PONE EN SEMI LIBERTAD. PARA TANTO RUIDONOSE NECESITABAN ALFORJAS.

user Laccao mallorquí | Hace más de 3 años

Pa amb oli, ja t'he dit moltes vegades que tú domés ets un pa amb tomaquet, no volem MES nacionalismes tutelats i MES venuts a CataluÑa, volem nacionalismes autèntics mallorquins sense tuteles ni tuties. Aquí sa menja massa pa amb tomaquet, calçots, butifarres i Cacaolats, i aquí es autèntics mallorquins menjam sobrassada, ensaimades i sobretot el autèntic Laccao mallorquí i no falses còpies de inferiors categories que menjau es falsos traidors verds mallorquins. Qui estima Mallorca no sa ven a cultures externes invassores radicals impossadores. Vergonya cavallers, vergonya.

user rexi | Hace más de 3 años

Independestiste=azrael k3.

user anonimo | Hace más de 3 años

Para josep y "altres herbes": A todos los que no os gusta esta España, no comprendo como siguen bajo su bandera y monarquía. Con lo fácil que es hacer como el expresidente de la república minutera. Ah!, que no tienen quien los mantenga como al prófugo de la justicia, pues ya saben pidan la ayuda económica de sus amos catalanistas/independentistas y a vivir de la sopa boba.

user Torracollons | Hace más de 3 años

@Independentista...... Estàs sonat.

user Ja els arribara a ells. | Hace más de 3 años

Ja els arribara el dia en que ells seran els jutjats, a aquests fiscals i magistrats tan franquistes, que manegen la justícia al seu capritxo, que fins i tot es fiquen per enmig dels altres dos poders democràtics i destitueixen presidents, expulsen diputats i senadors i fan tot tipus de troperies a la democràcia, mentres otorguen màsters i fallen que vendre pisos de protecció oficial per enriquir se no és delicte. Ja els arribarà la hora de retre comptes i no me referesc a la justícia divina, si no a la europea i a la internacional. .