user Pera | Hace más de 3 años

realment pens que es tema des turisme a Mallorca es fascinant... mentres s'ofertin habitacións a grans hotels que no tenen gens de interés en mostrar sa cultura de sa nostra terra ; que tan sols siguin 4 parets blanques on anar a jeure sa ressaca des dia anterior o per posarse after-sun despres de anar a sa platja i fer 0gastos a nes negocis locals... això no pot anar mai bé... pens que aquest govern esta fent un petit esforç en aquest sentit que altres no han fet; pero falten es collons per (no per tancar ses grans franquicies hoteleres) sinos per exigirlis i donarlis un canvi de imatge i valors que repercutiria en la salut econòmica i no tan ecònomica de ses nostres illes :-)

user blablablano hechos! | Hace más de 3 años

Val, que molts no volem turistes gats ho sabem. Que treurieu de Mallorca a Barcelós, Fuixàs,..., ho sabem. Que anar a nes trenc i tenir espai per sa teva tovallola i trres mes és la hostia, ho sabem. Idò pus, ni un més en volem! I ara que feim? Recepcionistes, cambrers, netetja, electricistes, jardiners,..., no hi ha feina per a tots! Feim un sorteig per veure a qui fotem dins es barco de rejilla???? Jo vull un turisme de qualitat tot i que suposi camps de golf però lo que és ben segur és que aquí sobra molta gent si no volem passar fam, Ah, i pensau que jo vull tornar, perque vaig haver de partir a fora per a poder fer una feina que no fora esclavista com moltes de mallorca.

user miquelet | Hace más de 3 años

Muy bien para Nosotros decidimos , casi todos pensamos lo mismo que tu y nadie lo dice

user siset | Hace más de 3 años

Esperem que així sigui. Els hotelers que varen construir damunt les dunes d'arena, ja han amortitzat de sobres la inversió inicial. Per tant, estaria molt bé que en lloc de fer reformes, les tomin i es tornin a regenerar els sistemes dunars que ens protegien de les llevantades. No només hem de rebaixar la pressió de turistes, també de temporers i de treballadors no qualificats

user Abel | Hace más de 3 años

Amén

user Cambios | Hace más de 3 años

No hay industria suficiente ni otros sectores alternativos ahora mismo

user Arenaler | Hace más de 3 años

Ojala cambien y venga un turismo familiar

user Nosotros decidimos | Hace más de 3 años

Los mallorquines decidiremos sobre nuestra isla, no queremos mas gwnte. Preferimos tener menos y vivir mejor!!! Idos a vuestra casa todos los que no sois mallorquines integrats s’enten???? Foresterots!!!! Solamente cenís a aprovecharos de l islaSINVERGÜENZAS VAGOS!!!

user Geko | Hace más de 3 años

Mientras en Mallorca existan más de 1000 hoteles el turismo de masas no cambiará nunca

user excalibur | Hace más de 3 años

tendriamos que hacer una reflesion hemos visto lo fragiles que somos hay que buscar otras alternativas no solo el turismo cambio de modelo productivo