user Pep república | Hace más de 3 años

Picornell supongo que vendras a la manifestación del dia 14 arruix borbons

user Manoletin | Hace más de 3 años

Pero que tendrá que ver Cataluña con la visita de los Reyes a Baleares? Es como decir no fumo pero me gusta el helado de fresa. Con la que está cayendo y estos enfermos mentales a lo suyo, como si nada.

user veinat | Hace más de 3 años

Balti: una máquina de hacer monárquicos..

user Ep no badis! | Hace más de 3 años

Picornell Ep no badis! mentres Es Govern "reparte pegatinas en catalán para advertir de que hay niños en el coche" no te n'adones que sa rondaia que vos conten es catalans de sa República dels Païssos catalans i nacions republicanes inventades que duren minuts i són es que riure de sa comunitat internacional són somnis i noMES que rondaies. Ep no badis, desperta homonet que aquesta melena no te deixa veure sa realitat, que aquesta melena amb els anys te caurà, maldement es teu perruquer català te vengui crecepelo i que te durarà tota sa vida, com els teus somnis republicans. Ep no badis, es Català, si no la t’ha feta la te ferà. De Cataluña al cielo.

user Xap | Hace más de 3 años

Pñicornell, es teus avantpassats vàren morir espaÑols, i tú i es teus hereus morireu amb es DNI i Passaport de sa gran nació EspaÑola multicultural, diversa i plural. Amb aquets polítics i adoctrinadors mai no sereu res MES que una regió de subdits de sa gran nació del reine dÈspaÑa plural, diversa, democràtica i galant de ses llibertats. Me sap greu, però te queda una vida d'amargura, fustració i resignació, quina tristó i quina pena que me fas, tú i tots es que vos heu cregut aquesta rondaia de sa República dels Païssos catalans i nacions republicanes inventades que duren minuts i són es que riure de sa comunitat internacional.

user Gonellot | Hace más de 3 años

Sempre seré sa mosca coionera, estic fins es coions de 40 anys de matraca catalanista de mentides i supremecistes. Defensaré sa història i cultura mallorquina, ses seves costums, sa seva gastronomía, i es seu dialecte, devant altres dialectes de regions invassores, opressores, adoctrinadores faixistes de cataluÑa que mai serán res MES que una regió amb un dialecte català de sa llengua occitana del gran reine d’Espanya galant de ses diverses cultures i llengues minoritàries. Vosaltres el que volue es una república com sa francessa i sa italiana, que el seu gran lema es una república, una única llengua i cultura, exterminadores de totes ses llengues i cultures minoritàries existents com sa mallorquina i occitana. I no dubtaré mai a na aquesta defensa, encara que ens haguem d’unir els nostres anteriors aliats, com a 1.714 i 1.936, i si fa falta amb es dimoni cucarell, per treura a tots es traidors a potades de sa nostra terra, sempre sortin victoriosos. Qui estima Mallorca no sa ven.

user Gonellot | Hace más de 3 años

Es gonelles autèntics mallorquins no venuts als colonitzadors venuts a CataluÑa, existirem i lluitarem fins que es catalans aprenguin a respetar sa nostra cultura i dialecte, i no vàgin de supremecistes, adoctrinadors i tuteladors, i demanin perdó per tot es mal fet a Mallorca durant tota sa història. Es mallorquins amb familars com es catalans no necessitam enemigs, ja que si no anam vius, aviat serem les illes catalanes i Palma de Catalunya, ja han començat per llevar Palma de Mallorca e inventar uns falsos païssos catalans. Jo, sa MES gran impossició i MES perillosa que veig per es nostre dialecte mallorquí i sa nostra cultura es s'impossició històrica catalana, ni en Franco va fe tant de mal al nostre dialecte i a sa nostra cultura. Vergonya cavallers, vergonya.

user Es cosi den Micolau | Hace más de 3 años

Venga Baltasar ponte a cortar aluminio i no diguis dois!

user Selva la Bari | Hace más de 3 años

Monarquia Parlamentaria = Cachondeo. En que democracia seria el cargo de Jefe del Estado lo elige el dictador saliente y despues se pasa de padres a hijos como si fuera algo de su propiedad familiar. A lo mejor me he perdido algo ?? Queremos una democracia real ?? o de que vamos ?? Los jefes de Estado cuando tienen reuniones entre paises tienen potestad para decidir sobre los temas que se estan tratando, el Jefe del Estado nuestro no, porque no tiene esos poderes lo que juega en contra de los intereses del pais en temas importantes y nos pasan por encima porque los demas si los tienen. Mmmmm

user Anonimo | Hace más de 3 años

Si no te gusta el Rey del Reino de España, tienes tres opciones Tierra, Mar o Aire. Ahh no te olvides de llevar contigo el DNI o el Pasaporte Español. Tienes muchas repúblicas bananeras en América para eligir y usar tu odioso Castellano.