user Bon día!!! | Hace más de 3 años

Y cómo sabes tú que se han vulnerados los derechos de tu clienta? Por qué te lo ha dicho ella? Pues...vas apañado majo.

user Que se puede esperar | Hace más de 3 años

Para empezar, Este sr deberia definir si el sistema educativo en Cataluña es o no es discrimitativo..para el seguramente el algo normal y dira que existe una total libertad de elegir clases segun los idiomas...nos diran que hay paginas oficiales de pueblos catalanes que ni siquiera lo tienen traducido en castellano que no es discriminacion...etc etc etc

user PERE IV Torra invassors traidors de Mallorca | Hace más de 3 años

També hauríem de possar en el saló de plens del parlament Balear, del Consell Insular de Mallorca , tots els ajuntaments de ses illes, i totes ses aules, incluida a l’UIB, es retrat de PERE IV d’ARAGO del punyelet sàdic exterminador girat cap per avall, perque ses joves generacions de mallorquins sapiguesin qui vàren esser es que vàren acabar amb es nostres drets i sa nostra petita gran nació independent del reine de Mallorca que durà 77 anys, ja que a ses escoles de sa nostra comunitat educativa de sa nova escola catalana verda adoctrinadora sectària de sa falsa memòria històrica no enssenyen res MES que Païssos catalans i nacions republicanes inventades que duren minuts i són es que riure de sa comunitat internacional igualets que es seus dirigents nacionalistes gallines cantamañanas de saló i presons de luxes privilegiats. Gràcies que tenim sa guàrdia civil galants de sa nostra llibertat, que avui ens guarda d'aquets tipus de criminals faixistes i bèsties tarades.

user Independentista | Hace más de 3 años

Hi va haber un temps a Mallorca que no hi habia justícia, jutges, advocats ni presons per es mallorquins nacionalistes independentistes, es peixos grans catalans es menjaven es peixos petits mallorquins, ens devoraven ses forces d’ocupació mercenàries nacionals catòliques catalanes i ens empalaban i torraban com a cabrits en fogueres i brasses i ens passaven a guinevet per es coll, deixant terror i caps per ses cunetes dels camins de tota Mallorca, eren bèsties tarades. Es mallorquins a nacionalistes e independentistes no ens guanya ningún, i menys gent que inventa idiomes i supossats païssos catalans que mai han existit, i nacions republicanes que duren minuts i després corren com a gallines a fersa súbdits del rei de Bèlgique i visquent a cos de reis fent gintònics amb el Valtònyc, aquest és el seu nivell cultural, mentres es seus compatriotas están supostament oprimits a pressons de luxe.

user Xisca | Hace más de 3 años

Zzzz...

user Marí Marí | Hace más de 3 años

¡Háblame en cristiano que estamos en España!

user mi verdad | Hace más de 3 años

No le conozco de nada, pero nunca me ha gustado este hombre. Seguro que la culpa es mía.

user Coronel Douglas mortimer | Hace más de 3 años

Este Cuevillas que se ponga Covetes..o argo

user Puufff | Hace más de 3 años

Pues a mí me pasa lo mismo con el castellano, pero al revés...

user A Jaume | Hace más de 3 años

Jaume, no diguis dois. En sèrio, jo crec que es teu comentari es un ham per encendre es lectors. Amb es mallorquí (català de Mallorca) que xerram es mallorquins, hem tengut sempre problemes amb es castellanoparlants de Mallorca. "Háblame en cristiano" no ho hem importat de Catalunya, mos ho han tirat a sa cara a noltros.