user JS | Hace más de 10 años

No he dit cap mentida. El TIL no estava a la propaganda electoral del PP i síla lliure elecció de llengua. I defensar la cultura, llengua i tradicions pròpies de les Illes Balears, és ser catalanista per voltros? Souels típicsadoctrinats que confoneu la llengua i cultura amb la política. Confoneu llengua catalan amb catalanisme.Són dos conceptes diferents. Un pot defensar la llengua dels nostres padrins i no ser catalanista perquè una cosa és la llengua i cultura i l'altre és la política. Però voltros provocauque el mallorquí més tranquil se plantegi com a mínim esser regionalista. Voltros sí que sou els adoctrinats per la curtesa minoritària del Círuclo Balear

user A JS | Hace más de 10 años

Perfil i comentaris típics de un catalanista radical . Intentar raonar amb individus com tu es perdre es temps. Barco cap a catalonia, Venut !!.

user a JS | Hace más de 10 años

Tu ets molt viu per lo que veig. Critiques lo que después apliques amb es teus comentaris. Per cert , es teus arguments, són lo que ens han venut es catalanistes i sa maquinària propagandística que han emprat aquets darrers anys. Se te veu es llautó..Arruix, catalanista!

user JS | Hace más de 10 años

JOSÉ I CIA, només xerrau del català i hi ha moltes coses més. Els retalls an suposat un augment dels ratios per classe, han eliminat als professors de suport que ajudaven als nins amb dislèxia, als hiperactius, als immigrants que venien amb edats avançades, etc, són moltes coses. I pel que fa a la llengua, la promesa d'en BAUZÁ, va ser la llibertat dels pares alhora de triar la primera llengua d'ensenyança confiant que amb la seva majoria absoluta doncs que tothom triaria el castellà. Però duraant 2 anys consecutius tant a la pública com la concertada triaren els pares majoritàriament el català, per tant li va sortir el tir per la culata la seva estratègia i se va treure de la xistera un TIL d'aplicació immediata sense tenir els professors, els alumnes preparats i sense recursos per aplicar-lo i amb amenaces d'expedients. O sia que en BAUZÁ ha incumplit la seva promesa de la lliure elecció de llengua. I JOSÉ no tractis la llengua pròpia de Balears com si fos forànea ja que se xerra des de fa 800 anys. Què els castallers no sónb típics d'aquí, d'acord, tampoc ho són les sevillanes, per tant deixa quela gent s'expressi en llibertat i no donis lliçons si desconeixes la cultura i tradicions de les Illes Balears i no ens diguis com ens hem de comportar

user jose | Hace más de 10 años

El conflicto surge cuando a un grupo de profesores de la escuela pública, asentados y cómodos en una vorágine de adoctrinamiento catalanista en las últimas décadas, se les comunicó un cambio en las directrices en la enseñanza pública . Independientemente de la aplicación del TIL ( a estos profesores y directores catalanistas, OCB, STEI y demás organizaciones radicales catalanistas únicamente les importa que la supremacía del catalán siga imperando en los colegios públicos, independientemente de la conveniencia en la aplicación del TIL, el cual, sea dicho de paso, les importa poco o nada ). Lo importante para ellos es seguir imponiendo una lengua foránea que nunca se usó como vehicular en baleares ( el catalán ), al igual que seguir imponiendo costumbres catalanas como los castellers, el dia de san jordi, nunca celebrados en las baleares hasta hace unas décadas en donde el auge catalanista auspiciado por los gobiernos de turno, alcanzó su grado máximo. El problema ha sido que por intereses económicos y políticos se ha dejado a estos personajes tener una relevancia que nunca debieron ostentar. Ahora se intenta apicar la lógica en materia de enseñanza y al ver peligrar su reino de taifas, se remueven como perros, con camisetas verdes, manifestaciones movilizando gente venida desde su querida cataluña y demás acciones de dudoso carácter democrático ( esa democracia tan peculiar que ellos defienden,es decir, o haces lo que yo quiero o eres un fascista y un represor , españolista etc...). Esa triquiñuela les ha funcionado hasta ahora. espero que sea el fin del catalanismo en las baleares y el resurgir de la convivencia que nunca fue un problema entre la lengua balear y el español.

user Resistencia | Hace más de 10 años

Está claro que el catalanismo se ha metido por todas partes. Pero se puede sacar.

user El PP fa oi | Hace más de 10 años

Per què en Bauçà mai vol dialogar (la consellera no pinta un pito)?

user Joan petit | Hace más de 10 años

Aun así, Marcè añadió que «continuaremos trabajando para garantizar la calidad de enseñamiento y para que nuestros alumnos». ENSEÑAMIENTO??? I això és un diari serio??? No es raro que sa gent vulgui més presència de castellà i anglès!!!!

user Tancam | Hace más de 10 años

Conselleria, Assemblea de docents, OCB, Círculo, sindicats, FAPA, NO VAIG DE VAGA, entre tots heu aconseguit un ambient irrespirable dins l'educació, heu i estau fent molt de mal a les famílies i als infants, no demostrau ni seny, ni empatia, ni sentit comú, demostrau inquina, ràbia, caperrudesa i a pics molta mala llet. Arriba un punt que seria desitjable retornar les competències educatives a l'estat fins que trobem algú amb la suficient responsabilitat a les illes per dur envadant la competència educativa. vergonya!!!! vos ho estau carregant tot, el vostre legat es llegir aguns del comentaris d'un costat i de l'altre en aquest diari....

user aguafiestas | Hace más de 10 años

Que respeten la normativa, que no sigan el peor catalanismo, que permitan salir de esta inmersión absurda. Seguro que la crispación terminaría.