user clio | Hace más de 3 años

Supongo que la Sindicatura es una mina sobre despilfarros de toda índole y mala organización de las autoridades. El problema es que sus informes valiosos se comunican al Govern, que no hace mucho por difundirlos y aplicar las medidas propuestas.

user Xap | Hace más de 3 años

Hem de dir, que tots els polítics de nivell nacional i autonòmic, i els catalanistes i naczionalistes MES, han anat i duen els seus fills a escoles privades o concertades, ja que tenen clar que a les públiques el nivell és MES baix, i amb el tema dels idiomes i la resta estàn en el segle XIX. La mateixa ministra Celaa i tots els presidents de la generalitat i els seus fills vàren anar a escoles privades o concertades bilingües o trilingües, i la Sra. Celaa va possar el trilingüisme a Euskadi, ii els socialistes el blingüisme a Andalussia, però a Mallorca els socialnaczionalistes están venuts al adoctrinament catalanisme de un país una sola llengüa i així nos va. També el que passa es que a l'escola concertada, la nefasta comunitat educativa de la nova escola catalana verda adoctrinadora de la història sectària, no hi poc ficar mà, i això fa molt de mal. Vergonya cavallers, vergonya.

user Toni | Hace más de 3 años

Amb l'actual crisis economica que s'anira agreujant a messura que la gent vagi acabant el paro i l'insostenible deuta del Govern juntament amb la caiguda d'ingressos obligara a retallar. Tot aixo es un paripe per possar a l'opinio publica en contra de la concertada i poder-li retallar tranquil.lament. Venen temps ben xarecs

user Quin berenar... | Hace más de 3 años

No entenc com donar els ingessos i es preu que cobran pot vulnerar sa llei de protecció de dades. Misteri

user Jaume Pataume | Hace más de 3 años

@Torracollons O no has llegit bé lo que he escrit o tens ganes de gresca. Lo primer se sol.luciona rellegint; lo segon ja ho decideixes tu, però a mi no m'hi fiquis.

user Miquel | Hace más de 3 años

Seria interessant sabre a quines escoles van els fills dels polítics i dels funcionaris. Tampoc entenc perquè hi ha d'haver una Intervenció, una Sindicatura i una oficina anticorrupció. Me pareixen molts d'organismes i cap d'ells efectiu.

user Se están retratando | Hace más de 3 años

Si fueran transparentes no tendrían ningún inconveniente en presentsr las cuentas a la Consellería, que es quien les paga sus gastos de personal, y subvenciona los otros.

user Lalariro | Hace más de 3 años

Menos mal que os han quitado las subvenciones, porque vivís a cuerpo de rey a costa del dinero público y las quaotas de los padres, a ver si van desapareciendo las concertadas que son una estafa!!

user Torracollons | Hace más de 3 años

@Jaume Pataume... Si no es un negocio, entonces ¿qué es? ¿una asociación caritativa tipo hermanitas de la caridad?... No se monta un negocio para perder dinero, se monta para ganarlo.

user La "Izquierdona" adoctrinadora | Hace más de 3 años

Siempre con sus revanchas y fobias!!!