user Birdwatcher | Hace más de 3 años

Bite ein bier.Gustar chirringuitos Mallorka.

user tonietlo m.p | Hace más de 3 años

És diferent. Va bé observar aucells per voluntariat, turisme, oci o deport per ajudar als aucells, educar, aprendre a respectar, emocionar aprendre'n a estimar i motivar per cuidar. S'altre és una tendència comuna a moltes activitats exteriors, no sols fotos o aucells. Usen altre lògica i normes, potser subtils en objectius, puntuadions... Efectes a ecosistema diferents. consumismes un poc menys escrupulosos, i és clar, que escolen més comoditats i masses. Passa a molts naturalismes, ocis outdoor, voluntariats... Hi ha inclús alguna peli famosa d'humor de diferenciar això de birding, birdspotting, The Big Year. És diferent un oci centrat en intentar ajudar sa vida salvatge, i que ho aconsegueix humilment. I 'altre oci amb lògica per altres objectus i menys escrúpols amb efectes a medi. El consumeixen molt més. Es solapen, però solen tenir normes diferents, lògica, objectius variats.... No és sempre senzill diferenciar. Salut als voluntaris, fa emoció ajudar i fer colla tan amunt : - )

user Que comptin des de la carretera | Hace más de 3 años

Els que no tenguin condicions per estar a la torre, que comptin des de la carretera, o des dels mamotretos en ruines que hi ha davora. I sino, des de les terrasses de la Seu!!

user Tardor | Hace más de 3 años

Hasta en la montaña somos horteras Birdwatcher, Climbing, Boulder Deu meu, y porqué no le dicen una plataforma de observación de aves

user O todos somos iguales ante el paratge | Hace más de 3 años

Tan dificil es andar entre piedras, como se ha hecho todala vida en el monte? Mucho ecopijo, subir en coche, andar pisando plano!, y luego vas a escalar, una grillete y una cuerda y te multan!!!

user Pino | Hace más de 3 años

Para ser un «birdwacher» uno tiene que estar preparado y tener las condiciones físicas. Es el montañero que se adapta a la montaña no al revés. «Fa riure». Uno se tiene que dedicar a lo que puede. ¡No más destrucción!

user condor que pasa | Hace más de 3 años

Un toldito,una zona chillout,un chiringuito...Por ahí se empieza.

user CIUTADANA | Hace más de 3 años

S'egocentrisme de sa gent no té freno, són ecologistes però com les convé volen construir una plataforma a un paratge natural perquè a ells les interessa. Així som els humans, votin a qui votin.

user hereu | Hace más de 3 años

¿Y por qué no una plataforma desmontable?

user mallorqui | Hace más de 3 años

Ya que piden, les montamos unos sofás y un tirador de cerveza.