user professor | Hace más de 3 años

Jo no estic casat amb cap partit, simplement m'extranya que al meu centre just ara ens acaben de dir que no es sap encara i que una vegada sapiguem quants som, ja prepararem horaris i tal i qual. L'altra dia ja xerraven de retallades i avui ens diven que hi pot haver fins al doble de grups de primer i segon d'eso... No sé, sovint dins els claustres sorgeixen uns rumors que crispen a tothom i després resulta que no són veritat. Si vosaltres ja teniu les quotes és una altra cosa

user Seth | Hace más de 3 años

@professor. Doncs al nostre ja ha arribat. Menys profes, desiderates fetes amb més hores i ara falta quadrar horaris. Lo dit, el sectarisme polític vos cega. No sigui cosa que aquests, ben igual que els altres, siguin uns paràsits que s'aprofiten del biaix ideològic de la gent. Han de rodar caps davant gestions nefastes com la que tenim, siguin d'esquerres, de dretes, d'adalt, d'abaix, de dins o de fora.

user Garnovic a @professor | Hace más de 3 años

No es tracta de criticar o deixar de criticar, ni de generar crispació o no generar-la. Crec que el professorat ha hagut de patir massa temps la ineficàcia del Conseller, amb una presa de decisions improvitzada i molt sovint contradictòria, i amb un historial d'enganys que amb un Conseller de cualsevol altre signe polític ja s'hauria muntat tot un seguit de vagues. Fins i tot l'UGT i el STEi han manifestat el seu rebuig a com s'ha enfocat el curs vinent. La meva plaça, i t'ho dic per notícies d'ahir, va estar a punt de no sortir al setembre per la retallada d'hores lectives en el meu departament. Conec al manco dos centres que patiran reducció de plantilla, i t'ho dic i t'ho afirmo ara. Amb el PP governant no tendria altres paraules que aquestes, perquè no es tracta de fer-nos els beneïts quan governen uns o els altres: no lluitam contra un partit polític; reivindicam una educació de qualitat SEMPRE, i en March no s'ha guanyat, crec, que ens haguem de plegar a la seva voluntat.

user professor | Hace más de 3 años

@seth, al nostre institut no ha arribat, no sé al teu però noltros estam esperant. Per favor, difondre informació falsa només crispa. Crec que és hora d'anar tots junts per una vegada i deixar de criticar-ho tot. Sobretot si no sabem del que xerram. Una mica de responsabilitat

user oh | Hace más de 3 años

Deja de mentir , no tienes ni idea que hacer .

user Pati | Hace más de 3 años

March miente constantemente: ya ha comunicado que no va a poner más profes. Siempre es lo mismo. En la prensa o en tv, promesas, promesas..y luego, nada de nada. Por cierto, peaton, hazte profesor, y luego repite lo que has dicho.

user Seth | Hace más de 3 años

Miente. A los centros se les han mandado ya las plantillas para el año que viene y son muchos menos. Eso significa menos grupos, más grupos por profe y más alumnos por grupo. Así que todos los chavales bien apretaditos en el aula y luego a ver a los abuelos. Los horarios se hacen ya para empezar en Septiembre, así que augmentar plantilla a finales de julio seria como poner profes sin ningún grupo a dar. Vamos que mienten. Si nos governasen otros ya haría tiempo que estaríamos de huelga. A ver si se dan cuenta los profes más politizados y sindicatos y empezamos a sacar las camisetas verdes, que ya tardamos.

user Pedro | Hace más de 3 años

El peaton, te invito a que te hagas profe y aguantes gente como tu, y en tiempos de pandemia a este señor y su tribu, a ver cuantos dias duras.

user El peaton | Hace más de 3 años

Es decir mas dinerito para los mas vagos y mas incompetentes e inútiles como son los profesores oleeeeeee........

user Pere joan | Hace más de 3 años

Cuanto envidioso hay que no soportar posibles acuerdos.