user rae | Hace más de 3 años

Las autoridades deberían empezar por ocupar y rformas los edificios de los que disponen. Yo diría que un 50 % de la "Misericòrdia" está inocupado.

user hereu | Hace más de 3 años

¿Pero qué mejoras han hecho el GOB i el Govern, por ejemplo, en Sa Trapa de Andratx?

user Salva | Hace más de 3 años

Lo que no puede hacer el govern es quitarle una propiedad a un particular ,para entregarsela a otro particular que favorecimiento del propio govern y de algún ex trabajor

user Ghh | Hace más de 3 años

No queremos subvención a la concertada. El que quieta que vaya a la privada

user Salva | Hace más de 3 años

Eso de legalmente es muy cuestionable=Por si el govern hace fechorías en suelo privado----y luego modifica situaciones---Aun así no se libra puesto que las fechorías se cometen con unas determinadas leyes y planeamientos----Si nos cualquiera que cometiera un delito, se modifica la ley y deja de serlo eh?Yaya

user jovellanos | Hace más de 3 años

Para qué expropiar a un precio importante si el Govern puede decidir legalmente y gratis sobre el terreno, su edificabilidad, su uso, etc,? No creo que el Govern se haya de transformar en terrateniente y ya debe ocuparse mejor de sus propiedades rústicas.

user Independentista. | Hace más de 3 años

Els mallorquins ens faria vergonya tenir representants nacionals e idependentistes de aquest nivell, amb aquets cantamañas de representants, no pasaran mai de esser una petita regió de dins un gran reine com es EspaÑa, galant de les llibertats i de gran diversitat cultural i lingüística. No ens callaran, això és història documentada i no es pot borrar amb el adoctrinament subvensionat, i comissaris polítics lingüistics. Vegonya cavallers, vergonya.

user Independentista. | Hace más de 3 años

També tenim la nostra propia diada del 25 de octubre de 1349, quant honrram i recordam els nostres herois morts i decapitats, comandats per el nostre darrer rei Jaume III a la batalla de Llucmajor, defensant les llibertats de la nostra petita nació independent de les tropes almogavers catalanes faixistes que sembraben el terror per la nostra meravellosa illa paradisiaca. Hi va a ver un temps que no hi había pressons per els nacionalistes independentistes, ens torraban com a cabrits en fogueres i brasses i ens passaven a guinevet pel coll, deixant terror i caps per les cunetes dels camins de Mallorca, eren bèsties tarades. Així que a nacionalistes e independentistas no ens guanya ningún, i menys gent que inventa idiomes i supossats païssos catalans que mai han existit, i nacions republicanes que duren minuts i després corren com a gallines a fersa súbdits del rei de Bèlgique i visquent a cos de reis, mentres els seus compatriotas están supostament oprimits a pressons de luxe.

user Independentista. | Hace más de 3 años

Els mallorquins podem fardar de esser MES nacionalistes e independentistas que ningún, durant 77 anys vàrem esser una petita nació i reine de Mallorca. Tenim el nostre propi día de l’independència, el 12 de septiembre de 1.272, quan el nostre rei de Mallorca Jaume II va firmar la carta de les Franqueses escrita amb llengua occitana, per la cual es constituía el reine de Mallorca, segons el testement del conqueridor Jaume I, però els els seus hereus faixistes catalanistes mai aceptaren i no turaren de oprimirnos fins destruir la nostra petita gran nació. Tenim el millor divulgador de la nostra llengua, cultura i sapiència mallorquina e internacional conegut arreu del món, el gran Beat Ramón Llull. Honrram els nostres màrtirs Cabrit i Bassa, defensors de les nostres llibertats i donant la vida per la nostra petita nació morint abrassats com a Cabrits per les brasses de unes bèsties tarades catalanes faixistes opressores que mai han volgut la nostra independència.

user Salva | Hace más de 3 años

Lo mismo todo queda en familia=El que paga y el que cobra lo mismo son primos,tíos,abuelos,sobrinos,ahijados y residentes en la isla.. ya ya